Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ TOYOTA


Όντας η δημοφιλέστερη εταιρεία στην ελληνική αγορά επαγγελματικών για το 2008, η Toyota ευελπιστεί να διατηρήσει τα πρωτεία και μέσα στο 2009 προσφέροντας τα εμπορικά επιτυχημένα Hilux και Hiace με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις νέες προωθητικές ενέργειες που η Toyota Hellas AE ανακοίνωσε για τον μήνα Φεβρουάριο, μοντέλα όπως τα εξαιρετικά επιτυχημένα Hilux και Hiace προσφέρονται με έκπτωση ύψους έως 2.000€ και 1.500€ αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα:

Toyota Hilux
Όλες οι εκδόσεις του πιο εμπορικού ελαφρού επαγγελματικού στην χώρα μας για το 2008, προσφέρονται με πρόγραμμα χρηματοδότησης που προβλέπει:
-Προκαταβολή 0% και εξόφληση σε 12- 72 δόσεις (και ανισόποσες) με επιτόκιο 5,3%.

Παράλληλα προσφέρεται έκπτωση:
-1.000€ για τις εκδόσεις Hilux Flat
-2.000€ (με ΦΠΑ) για τις εκδόσεις Hilux Double Cab
-1.200€ (με ΦΠΑ) για τις εκδόσεις Hilux Extra Cab (παλαιό μοντέλο)

Toyota Hiace
To Hiace αποτέλεσε την δεύτερη πιο δημοφιλή επιλογή στην κατηγορία των Van για την ελληνική αγοράς με μερίδιο αγοράς 12,27% ενώ παράλληλα αύξηση κατά 17,77% τις νέες ταξινομήσεις του σε σχέση με το 2007. Η ελληνική αντιπροσωπεία για τον μήνα Φεβρουάριο προσφέρει το Hiace με έκπτωση 1.500€ (με ΦΠΑ). Παράλληλα το πρόγραμμα χρηματοδότησης με το οποίο μπορεί κανείς να το αποκτήσει προβλέπει:

-Προκαβολή 0%, εξόφληση σε 12- 72 μηνιαίες δόσεις με επιτόκιο 5,3%.

Toyota Avensis Taxi και Corolla Taxi
Για όλες τις εκδόσεις Taxi των Avensis και Corolla προσφέρεται έκπτωση ύψους 2.500€ και 1.500€ (με ΦΠΑ) αντίστοιχα. Παράλληλα το πρόγραμμα χρηματοδότησης με το οποίο μπορεί κανείς να τα αποκτήσει είναι αντίστοιχο με αυτό που προαναφέραμε για το Toyota Hilux.