Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένη για το Νοέμβριο.

Αυτό αποφασίστηκε από την τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, αφού οι Ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες δε δύναται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να επιβαρυνθούν του υπέρογκου κόστους για τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Ένα κόστος που έφτανε και τις 300.000 ευρώ… Παράλληλα δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το Νοέμβριο ο νέος εκθεσιακός χώρος που κατασκευάζεται στο Αεροδρόμιο των Σπάτων, που θα φιλοξενούσε την Εκθεση αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι εισαγωγικές εταιρείες δεν έχουν καμία διάθεση να δαπανήσουν ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό για να φιλοξενηθούν τα περίπτερά τους κάτω από τις τέντες του «εκθεσιακού» χώρου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Στο μεταξύ, αέρας ανανέωσης πνέει πλέον στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, μετά τις αρχαιρεσίες τις Πέμπτης. Ο Σ.Ε.Α.Α. έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως νέο Πρόεδρο, τον κο Γιώργο Βασιλάκη, ο οποίος καλείται (μαζί με το νέο Δ.Σ.) να ενδυναμώσει και πάλι έναν κλάδο που απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους, πιέζοντας και κυρίως προτείνοντας λύσεις διαφυγής από την κρίση.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΑ είναι: Αντιπρόεδρος ο κ. Ανδρικόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο κ. Ιωάννης Ιακωβίδης και Ταμίας ο κ. Παύλος Λάσκαρις. Μέλη του ΔΣ είναι οι κ. Ιωάννης Κοντέλλης, Νικόλαος Πατσατζής και Ιωάννης Σαρακάκης. Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

ΠΗΓΗ: protothema.gr