Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το Peugeot 207 ανανεώθηκε...Το Peugeot 207 ανανεώθηκε μετά από την εμπορική επιτυχία του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο...

Εξωτερικά έχουμε νέα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, καθώς και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα μπροστά. Στο εσωτερικό, δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας με απώτερο σκοπό την κορυφή της κατηγορίας, ενώ επίσης έχουμε καινούργια όργανα στο ταμπλό και διακριτική πολυτέλεια όπως μας έχει συνηθίσει η γαλλική εταιρεία στα ακριβότερα μοντέλα της...

Οι κινητήρες είναι εφοδιασμένοι με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων,Euro5. Παράλληλα, υπάρχει καιμια ένδειξη στο ταμπλό για την κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή σχέσης στο κιβώτιο.
Στους βενζινοκινητήρες του νέου 207 συναντάμε δυο ατμοσφαιρικά σύνολα (στα 1,4 και 1,6 λίτρα με 95 και 120 ίππους αντίστοιχα) και δυο υπερτροφοδοτούμενα (1,6 λίτρα με 150 και 175 ίππους).

Το μοντέλο της Peugeot μπορεί να επιλεγεί από τους υποψήφιους αγοραστές σε μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων ενώ στον βασικό εξοπλισμό του διαθέτει ηχοσύστημα με USB και Bluetooth καθώς και άλλες ηλεκτρικές ευκολίες.

Διαβάστε περισσότερα για μοντέλα της Peugeot από το autocarnet.