Προσαρμοσμένη αναζήτηση

1 Ιουν 2010

Πολυτελή αυτοκίνητα πωλούνται όσο-όσο στο παζάρι Σχιστού...


Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει επιπτώσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα πορτοφόλια και χαρακτηριστικό αυτών είναι, ότι ακόμη και ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων καταφεύγουν στο παζάρι του Σχιστού και τα πωλούν όσο-όσο, επιτρέποντας στους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν ακόμη και test-drive προκειμένου να τους πείσουν.
Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA ένας ιδιοκτήτης, ο φόβος των τεκμηρίων και της κρίσης τον αναγκάζει να το πουλήσει το πολυτελές αυτοκίνητό του και μιας και οι αντιπροσωπείες λόγω της κρίσης δεν το αγοράζουν, κατέφυγε στο παζάρι.

BMW cabrio, τζιπ CHEROKEE, ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό LEXUS και πολλά ακόμη αυτοκίνητα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, πωλούνται στο παζάρι σε χαμηλές έως… εξευτελιστικές τιμές περιμένοντας τον κατάλληλο αγοραστή. Οι υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν το αυτοκίνητο-ευκαιρία και οι πωλητές αναζητούν τον αγοραστή-ευκαιρία. Όπως λένε ιδιοκτήτες που πουλάνε τα Ι.Χ. του στο παζάρι του Σχιστού, για κάθε αυτοκίνητο υπάρχει και ο κατάλληλος οδηγός. Το γεγονός ότι αναγκάζονται να εκθέτουν τα... καμάρια τους στο παζάρι, δεν τους πτοεί. Διαλέγουν τον πελάτη, όχι από το ποσό που θα διαθέσει για να το αγοράσει, αλλά από την ικανότητά του να συμπεριφερθεί στο αυτοκίνητο με το σεβασμό που του αρμόζει.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την επίδειξη του... προϊόντος, ενώ εάν χρειαστεί, το test-drive είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι αγοραστές τα θαυμάζουν, κάποιοι τολμηροί κάθονται στη θέση του οδηγού, ξέρουν όμως ότι δεν πρόκειται να το αγοράσουν. Οι ιδιοκτήτες των πολυτελών αυτοκινήτων περιμένουν υπομονετικά στο Σχιστό μήνες ολόκληρους, μέχρι να μαθευτεί από στόμα σε στόμα, ότι εκεί προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας το αυτοκίνητο των ονείρων, όσων μπορούν να διαθέσουν λίγα χρήματα παραπάνω.
Δείτε και το παρακάτω video με μετανάστες που πουλάνε τα αυτοκίνητά τους στο παζάρι του Σχιστού προκειμένου να φύγουν για την χώρα τους...:"Και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη..."


ALPHAΑπολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάστε μας...πιο εύκολα!

Διαβάστε μας...πιο εύκολα!
Τώρα και στα... λευκά!

Μην χάσεις άλλο άρθρο. Μπορείς να λαμβάνεις αυτόματα τα άρθρα μας στο email σου: