Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Husaberg 2012, έτοιμη για νέα μονοπάτια!

Για το 2012, η Husaberg δεν παρεκκλίνει καθόλου από το βασικό πυρήνα του ενδιαφέροντός της, το Enduro. Με την προσθήκη ενός έκτου μοντέλου στη γκάμα της, απευθύνεται τώρα σ΄ένα νέο κοινό!

Από το 1988, που δυο Σουηδοί φανατικοί του Enduro αποφάσισαν να κατασκευάσουν μία ριζικά νέα μοτοσικλέτα - τη Husaberg -, το Enduro ήταν πάντα ο πρωταρχικός στόχος της εταιρίας.

Τα μοντέλα FE και ΤΕ υπήρξαν ανέκαθεν το δυνατό της σημείο, και με την πάροδο του χρόνου δικαίωσαν τη φήμη τους με επιτυχίες, τόσο αγωνιστικές, όσο και εμπορικές.

Η Husaberg σήμερα, επαναπροσδιορίζει τους στόχους της και «επιστρέφει στις ρίζες» με 100% προσανατολισμό Enduro.

FE 450

Ένα καινούριο μοντέλο για νέους αναβάτες.
Για το 2012, η Husaberg εστιάζει απόλυτα στο κοινό του Enduro και προσθέτει ένα έκτο μοντέλο...
στη γκάμα της.

Με το ΤΕ 125 η Σουηδική φίρμα απευθύνεται σε μία νέα κατηγορία κοινού, τους νέους από 16 ετών. Οι ενθουσιώδεις αυτοί αναβάτες και αγωνιζόμενοι μαζί με τους φανατικούς υποστηρικτές των 125 κυβικών θα αποτελέσουν τα νέα μέλη των «Φίλων της Husaberg».

To TE 125 είναι ασυναγώνιστο! Ευχρηστία, κορυφαίος εξοπλισμός, πιρούνι Closed Cartridge της WP, πλάκες τιμονιού κομμένες σε CNC, διάφανο ρεζερβουάρ βενζίνης 11 λίτρων.

Το ΤΕ 125 είναι η «ιδανική επιλογή» για τους αναβάτες της Κατηγορίας E1 που ψάχνουν για την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης.

TE 300

Νέα εμφάνιση, ισχυρότερο “Husability”
Η εμφάνιση των μοντέλων 2012 ανανεώθηκε με νέα γραφικά, χρήσιμες βελτιώσεις και προσθήκες.

Το διάφανο ρεζερβουάρ βενζίνης για όλα τα μοντέλα, προσθέτει στη φρέσκια και ελαφριά παρουσία τους και εξυπηρετεί τον εύκολο έλεγχο της στάθμης της βενζίνης.

Με φωτεινό κίτρινο πλαίσιο που ξεχωρίζει και ανθεκτικές χούφτες ΜΧ, τονίζει το υψηλό επίπεδο του στάνταρντ εξοπλισμού.

«Προστασία Πλαισίου» σε όλα τα μοντέλα και «Ποδιά Κινητήρα» σε όλα τα μοντέλα εκτός του ΤΕ 125.

Μόνο τα καλύτερα!
Η Husaberg, πιστή στα υψηλά standards ποιότητας, εξοπλίζει όλα τα μοντέλα με κορυφαίες αναρτήσεις WP, πιρούνι Closed-Cartridge και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ.

Οι πλάκες τιμονιού, κομμένες σε CNC, συγκρατούν στιβαρά το πιρούνι, ενώ η επάνω πλάκα είναι καινούργια, ελαφρύτερη και περισσότερο ανθεκτική, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τα φρένα υψηλών επιδόσεων είναι και πάλι της Brembo. Τα πλαστικά μέρη είναι κατασκευασμένα με την τελευταία τεχνολογία και πιο ανθεκτικά στη φθορά.

Ο υδραυλικός συμπλέκτης και η μίζα σε όλα τα μοντέλα (εκτός του ΤΕ 125) είναι τοποθετημένα πάνω στο εξαιρετικά άκαμπτο τιμόνι αλουμινίου.

Τα 2-χρονα ΤΕ 250 και ΤΕ 300 έχουν νέα βελτιωμένα reed, για ακόμη καλύτερη απόκριση. Ιδιαίτερα το μοντέλο ΤΕ 300 διαθέτει νέο κύλινδρο για καλύτερη απόδοση στις χαμηλές στροφές.

Ο διακόπτης χαρτογράφησης αντικαταστάθηκε με έναν μικρότερο σε όλα τα μοντέλα 2012.

Τέλος, η Husaberg ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Michelin και εφοδιάζει όλα τα μοντέλα 2012 με τη σειρά Michelin Enduro Competition III.

Σχέση τιμής/απόδοσης
Αν και η Husaberg εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μόνο τον κορυφαίο εξοπλισμό της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, ο αυξανόμενος όγκος πωλήσεων κατά τα τελευταία 3 χρόνια της επιτρέπει να προσφέρει τα μοντέλα 2012 σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές!

Δείτε αναλυτικό Τιμοκατάλογο
[ΔΤ HUSABERG]