Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Shell FuelSave: Νέα οικονομική βενζίνη από την Shell

Η νέα απλή αμόλυβδη Shell FuelSave είναι ένα νέο καύσιμο της Shell που σύμφωνα με την εταιρεία σας επιτρέπει να εξοικονομείτε έως και 1 λίτρο* σε κάθε γέμισμα.


Για να δούμε περί τίνος πρόκειται...

Η Shell FuelSave Unleaded συνίσταται από μία νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου δεδομένου ότι είναι εμπλουτισμένη με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;.....


Η νέα απλή αμόλυβδη Shell FuelSave Unleaded (95 οκτανίων) έχει σχεδιαστεί ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα. Έτσι τα εξαρτήματα της μηχανής περιστρέφονται πιο ελεύθερα, μεταφέροντας περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια για την κίνηση των τροχών.

Αυτό σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε κάθε σταγόνα Shell FuelSave Unleaded και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα* χωρίς επιπλέον κόστος. Η απόδοση της νέας απλής αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded δοκιμάστηκε από τον Κώστα Στεφανή, πρωταθλητή αγώνων ράλι και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οδήγησε περισσότερα από 24 χιλιόμετρα** με ένα μόλις λίτρο αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded.

Η νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου ήταν σημαντική πρόκληση για τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριο και στο δρόμο, έτσι ώστε να έχετε οικονομία κάθε φορά που γεμίζετε το ντεπόζιτό σας. Χρειάστηκε να γίνουν πάνω από 400 μεμονωμένες δοκιμές μέτρησης οικονομίας καυσίμου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8,000 χιλιόμετρα με διάφορους τύπους αυτοκινήτων και κινητήρων.

Οι δοκιμές έγιναν σε ανεξάρτητο κέντρο δοκιμών χρησιμοποιώντας έναν Κύκλο Οδήγησης Οικονομίας Καυσίμου αναγνωρισμένο από την βιομηχανία. Κάθε αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε δοκιμή 36 φορές κατά τη διάρκεια 6 μηνών, ενώ κατά τη διάρκεια της σειράς δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα.

*Με προϋπόθεση γέμισμα 50 λίτρων. Η σύγκριση γίνεται μεταξύ απλής αμόλυβδης και της ίδιας βενζίνης μετά την προσθήκη των ειδικών συστατικών οικονομίας καυσίμου – Shell Efficiency Improvers. Δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε πέντε οχήματα διαφορετικών βασικών κατασκευαστών αυτοκινήτων με γκάμα τεχνολογιών κινητήρα. Εξοικονόμηση καυσίμου επιτεύχθηκε σε όλα τα οχήματα, ενώ εξοικονόμηση άνω του 1 λίτρου επιτεύχθηκε σε δύο αυτοκίνητα.
Η πραγματική εξοικονόμηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το όχημα, τις συνθήκες και τον τρόπο οδήγησης.
**Ατομική επίδοση Κώστα Στεφανή, αποτέλεσμα προσωπικού ύφους οδήγησης, συμβουλών οικονομίας με χρήση Shell FuelSave Unleaded σε VW Golf 1.4.