Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012"

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012"...

Στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, μεταξύ 20 και 28 Οκτωβρίου θα χτυπά εκεί η καρδιά της αυτοκίνησης.

Ότι πιο νέο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά θα το δείτε εκεί σε ένα άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking.

Στην «Αυτοκίνηση 2012» οι φίλοι της «ρόδας» θα έχουν την ευκαιρία να...
μελετήσουν από κοντά τα νέα μοντέλα, τις τεχνολογίες (ηλεκτροκίνηση-υβριδική κίνηση-πετρελαιοκίνηση-υγραεριοκίνηση), αλλά και όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των αξεσουάρ, ανταλλακτικών, Hi-Fi, ελαστικών λιπαντικών, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται πολλές εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Η «Αυτοκίνηση 2012» τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων.

Η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από 21 έως 29 Απριλίου 2012. Όμως λόγω των Εθνικών Εκλογών και με την σύμφωνη γνώμη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων, καθώς και των αντιπροσωπειών που είχαν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν, αναβλήθηκε για το προσεχές φθινόπωρο και συγκεκριμένα για τις 20-28 Οκτωβρίου 2012. Το εισιτήριο για παρουσία στην έκθεση θα κοστίζει 7€, ενώ φοιτητές, άνεργοι (κάρτα ανεργίας)  και μικρά παιδιά που συνοδεύονται θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο εισόδου δίνοντας το ποσό των 3,5€.


Τιμή εισιτηρίων
Για τους ενήλικους: 7 ευρώ
Για φοιτητές και μαθητές: 3,5 ευρώ
Για συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:30 – 21:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00