Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΝΕΟ SKODA CITIGO ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (photo gallery+video)

Το νέο SKODA Citigo έθεσε νέα standards. Με τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία του, τόσο για τους επιβάτες όσο και στο χώρο αποσκευών, με την κορυφαία διάκριση ...
ασφάλειας 5 αστέρων στο EURO NCAP, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό του και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του, θα κάνει τις διαδρομές σας τόσο εντός όσο και εκτός πόλης μια νέα εμπειρία.
Πρωτοπόρο και στην τεχνολογία, το νέο SKODA Citigo θα είναι διαθέσιμο από τον... Νοέμβριο και με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG-Compressed Natural Gas). Τη βάση αποτελεί ο 3-κύλινδρος 1.0lt που αποδίδει πλέον 68hp . Για την αποθήκευση καύσιμου, παράλληλα με την δεξαμενή βενζίνης 10lt , χρησιμοποιούνται δύο δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 72lt. Το νέο Citigo CNG εφοδιάζεται με σύστημα Start/stop, με τη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας (μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε αξιοποιήσιμη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία είτε αποθηκεύεται στην μπαταρία είτε χρησιμοποιείται αμέσως) και με ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης που συμβάλουν περαιτέρω στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων . Το αποτέλεσμα, πραγματικά εντυπωσιακό. Κατανάλωση μόλις 3.8lt/100km , εκπομπές ρύπων CO2 79gr/km και αυτονομία που ξεπερνά τα 550km.


Η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα και η διάθεση του νέου SKODA Citigo CNG θα πραγματοποιηθεί όταν δημιουργηθούν τα πρώτα πρατήρια διάθεσης CNG. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαμβάνετε το Citigo Green Tec που με σύστημα Start/Stop και τις υπόλοιπες λειτουργίες μείωσης κατανάλωσης καύσιμου και περιορισμού εκπομπών CO2 επιτυγχάνει 95g/km CO2 και, συνεπώς, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, καθώς και κατανάλωση μόλις 4,1lt/100 km.

Τιμή έκδοσης Easy 8.387€ με απόσυρση και 4-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ CITIGO