Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Επικοινωνία - ΣυνεργασίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας στο email:Η αχτύπητη ομάδα του Autocarnet.gr


Blog/FB Admins: Άγγελος Σακελλαρίου (Κατασκευή Blog και δικτύων) & Γιώργος Μπέκας (δημοσιεύσεις, δελτία τύπου κ.λπ)


Αγαπητοί φίλοι
Το Autocarnet Team σας καλωσορίζει

Οι διαχειριστές μας  Γιώργος και Άγγελος με εμπειρία σε διαδικτυακές εφαρμογές, WEB 2.0,  Social Networks και Blogging  POSTάρουν  για όλους εσάς στο Autocarnet.gr

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:


Οι δημοσιεύσεις  είναι σχεδόν στο σύνολό τους - πλην κάποιων εξαιρέσεων - προγραμματισμένες για δημοσίευση ΑΝΆ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ σε προγενέστερο χρόνο (από το προηγούμενο βράδυ, βλ. Εικ.1) και καλύπτουν όλο το 24ωρο, έτσι ώστε όποια στιγμή και να μας επισκεφτείτε θα βρείτε και κάτι καινούριο (είδηση, νέο, αγώνας, βίντεο, φωτογραφίες, χιουμοριστικό θεματάκι κ.λπ). Με αυτόν τον τρόπο γίνεται σωστή διαχείριση του χρόνου μας, δεδομένου ότι...το Autocarnet είναι απλά το χόμπι μας, η αγάπη μας...και από κει και πέρα έχουμε και δουλειές για να ζήσουμε!
Εικ.1 - Ο προγραμματισμός των δημοσιεύσεων σε πρότερο χρόνο είναι απαραίτητος για την διαχείριση του χρόνου μας και των  δημοσιεύσεων

Οτιδήποτε (νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου) αφορά Auto – Moto - Vehicles μπορείτε να μας το αποστέλλετε για δημοσίευση (κατόπιν του σχετικού ελέγχου περιεχομένου από την διαχείριση) στο Autocarnet. Και έχετε κατά νου ότι δεν είμαστε δα όλη την ώρα μπροστά στο PC! Έχουμε και την ζωή μας...οπότε λιγάκι υπομονή και θα λάβετε την απάντησή σας!

Ότι υλικό αναρτάται στο Autocarnet.gr δημοσιεύεται αυτόματα στον προγραμματισμένο χρόνο από παράλληλα δυναμικά applications (RSS GRAFITY, DLVR κ.λπ) και στα υπόλοιπα δίκτυά μας (FACEBOOK, TWITTER) μέσω τεχνολογίας RSS (Εικ.2).
Εικ.2 - Αpplication "οδηγεί" τις προγραμματισμένες αναρτήσεις μας τόσο στην σελίδα μας στο FB όσο και στο Twitter χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα...Είμαστε δεν είμαστε σε PC εσείς θα δείτε την νέα δημοσίευση με αυτόματο τρόπο!

SITE/BLOG: http://www.autocarnet.gr 
FACEBOOK: http://www.facebook.com/Autocarnet
TWITTER: http://twitter.com/Autocarnet


Dream cars photo area: