Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς 2015: Αποτελέσματα

Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς 2015
Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13-14 Ιουνίου 2015, το 1ο Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς, 2ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας, διοργανώθηκε από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας και είχε ως "πεδίο βολής" μια Ειδική Διαδρομή μήκους 12 αγωνιστικών χιλιομέτρων, που διεξήχθη 2 φορές, με κατεύθυνση από το χωριό Πολύμυλος προς το μοναστήρι της Παναγίας της Σουμελάς.


Νικητές, αναδείχθηκαν οι νεαροί Αλέξανδρος Δήμος-Θανάσης Ντίτορας, που μοιράστηκαν ένα Peugeot 106 Rallye, μόλις στο δεύτερο αγώνα του οδηγού. Το νεανικό πλήρωμα, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή, με αποτέλεσμα να επικρατήσει σε επίπεδο γενικής και φυσικά, στην κατηγορία F2 που είναι η ξεχωριστή κατηγορία για τα δικίνητα αυτοκίνητα. Στη δεύτερη θέση, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Σίμος και Χρήστος Θεοφανίδης με Citroen Saxo, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Αντώνης Διαμαντόγλου-Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, με Suzuki Ignis. Τα τρία αυτά πληρώματα, αποτελούν και την τριάδα της F2.

Από τα 17 πληρώματα που εκκίνησαν, στη ράμπα του τερματισμού επέστρεψαν τα 15, με τους Γιάννη και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, να εγκαταλείπουν από τη 2η θέση της γενικής κατάταξης, με το Citroen ZX Kit Car. Ακόμη, εκτός τέθηκαν οι Δημήτρης Σαμαράς-Μανώλης Μέλιος με Renault Clio Williams, ενώ τελικά δεν εκκίνησαν οι Μάριος Ηλιόπουλος-Μελέτης Καρατεκίδης, με Ford Escort WRC.