Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

4η αναφορά αξιοπιστίας 09.07.2015: Πόσο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητό σας; Οι φίλοι/ες αναγνώστες/στριες μας γράφουν για το αυτοκίνητό τους και παραθέτουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

4η αναφορά αξιοπιστίας 09.07.2015: Πόσο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητό σας;
4η αναφορά αξιοπιστίας 09.07.2015: Πόσο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητό σας; 

Όλα στην..."επιφάνεια"! Εδώ δεν κρύβουμε τίποτα!

4η αναφορά αξιοπιστίας 09/07/2015 :

Οι φίλοι αναγνώστες/στριες μιλούν για το αυτοκίνητό τους και μας γράφουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Γράψτε και εσείς την δική σας εμπειρία, ευκαιρία να εκφράσετε και τυχόν παράπονά σας σε σχέση π.χ. με το μοντέλο, το service, τα συνεργεία, την αντιπροσωπεία κ.λπ.
3η αναφορά αξιοπιστίας_17.05.2015
Ένα μικρό απόσπασμα από τις αναφορές των φίλων μας. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις αναφορές πατώντας ΕΔΩ

108 αναφορές έχουμε μέχρι στιγμής στην ανανεωμένη λίστα η οποία είναι εμπλουτισμένη με πολλά επιπλέον μοντέλα φίλων μας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιό μας γράφοντας για το αυτοκίνητό τους.

Από τον φίλο με τα Peugeot 208 Diesel που δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με το νέο του απόκτημα μέχρι τον φίλο με το VW Tiguan που φαίνεται - από τα γραφόμενά του - να έχει δεινοπαθήσει! Επίσης οι φίλοι με το VW Passat 1.6 FSI και το Mazda RX-8 δεν φαίνεται να είναι και τόσο ευχαριστημένοι με το αμάξι τους σε αντίθεση με τον κάτοχο της Octavia 1.6lt που δηλώνει εμφανώς ικανοποιημένος.

Να σημειώσουμε ότι έχουμε κρατήσει τις αναφορές ακριβώς  όπως μας τις έδωσαν οι φίλοι/ες μας - χωρίς να διορθώσουμε τυχόν συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη-  στο ερωτηματολόγιο του Autocarnet για λόγους ρεαλιστικής απόδοσης της πληροφορίας . Όλες οι αναφορές καταγράφονται αυτόματα στο Cloud του Autocarnet και δημοσιεύονται όταν έχουμε ικανό αριθμό νέων προσθηκών.

Παρακαλούμε θερμά τους φίλους μας να συμπληρώνουν με όσο το δυνατό περισσότερη λεπτομέρεια την μάρκα/μοντέλο του αυτοκινήτου τους για να έχουμε πλήρη εικόνα για το μοντέλο για το οποίο μιλούν. π.χ. Toyota Yaris 1.33lt. Αν υπάρχουν εκδόσεις κινητήρων με διαφορετικές ιπποδυνάμεις από ίδια κυβικά καλό είναι να αναφέρεται και η σχετική ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, π.χ. VW Golf 1.4TSI 122PS ή VW Golf 1.4TSI 140PS κλπ,

Σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε και εσείς με τη σειρά σας το ερωτηματολόγιό μας σχετικά με την αξιοπιστία / κατανάλωση / αξιολόγηση του αυτοκινήτου σας προκειμένου να μας στείλετε τις δικές σας αναφορές για τα αυτοκίνητά σας! Τις αναφορές αυτές - πάντα ανώνυμα - τις συγκεντρώνουμε και τις παρουσιάζουμε στο κοινό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Γράψτε την δική σας αναφορά για το δικό σας αυτοκίνητο 
Αφιερώστε μας  και εσείς λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοινού τις αδυναμίες του αυτοκινήτου σας! Αν τα προβλήματα του δικού σας αυτοκινήτου εμφανίζονται αρκετά συχνά και σε άλλους αναγνώστες τότε...ίσως κάτι να τρέχει και βέβαια...καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε όλοι μας.

Link ερωτηματολογίου:
http://goo.gl/forms/5zwtHkPIyl

Είστε κάτοχος αυτοκινήτου; Γράψτε μας τα παράπονά σας!Αφιερώστε μας λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοιν...
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015