Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Δωρεάν οι διελεύσεις ΙΧ και δικύκλων από τα διόδια

ΔΙΟΔΙΑ
Δωρεάν οι διελεύσεις ΙΧ και δικύκλων από τα διόδια
Δωρεάν θα γίνονται οι διελεύσεις των ΙΧ επιβατικών και των δικύκλων από τα διόδια όλων των αυτοκινητόδρομων της χώρας και από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το προσεχές...
Σαββατοκύριακο, για τη διευκόλυνση των πολιτών για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Επίσης, έκπτωση παρέχεται στους πολίτες στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου τρένων και υπεραστικών λεωφορείων κατόπιν σχετικού αιτήματος των υπουργείων Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Ειδικότερα:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την παροχή έκπτωσης 50% στις τιμές των κανονικών εισιτηρίων για απλή μετάβαση στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο εκτέλεσης τω καθηκόντων τους. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού και θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Ίδια έκπτωση (50%) επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για ταξίδι έως και τις 6 Ιουλίου για απλή μετάβαση ή και επιστροφή και για τους ψηφοφόρους της Κυριακής. Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου.

Ειδική έκπτωση στους εκλογικούς αντιπροσώπους, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους εκλογείς, που πρόκειται να ταξιδέψουν προς και από τα νησιά, για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αποδέχτηκαν να χορηγήσουν οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, από 20% έως 50%.

Η Ομοσπονδία των ΚΤΕΛ παρέχει έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια για υπερνομαρχιακές μετακινήσεις, καθώς και για την έκδοση εισιτηρίων μετ' επιστροφής, αν και απορρίφθηκε το αίτημα να χορηγηθεί έκπτωση και στα ειδικά εισιτήρια, όπως τα φοιτητικά.

Πηγή

2008 Edo Lamborghini Gallardo Superleggera
Posted by Autocarnet on Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015