Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Έναρξη διάθεσης του νέου Fiat Panda Van

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Έναρξη διάθεσης του νέου Fiat Panda Van
Έναρξη διάθεσης του νέου Fiat Panda Van στην ελληνική αγορά
Η πλούσια γκάμα της Fiat Professional διευρύνεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του νέου Fiat Panda Van, που προσφέρει στους επαγγελματίες μια ακόμα εναλλακτική λύση προσιτού κόστους για την κάλυψη των αναγκών τους. Το Fiat Panda Van τοποθετείται στη μικρή κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων, η οποία καλύπτει το 12% περίπου των συνολικών ταξινομήσεων.

Το νέο μικρό επαγγελματικό της Fiat Professional διακρίνεται για τη μοντέρνα εξωτερική σχεδίασή του, τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που αυξάνουν την ευελιξία του, και την εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, που αυξάνει την πρακτικότητά του. Τα στοιχεία που το διακρίνουν εξωτερικά είναι:

- Στρογγυλεμένο καπό
- Προβολείς εξοπλισμένοι με φώτα ημέρας
- Μεγάλες επιφάνειες παράθυρων που προσφέρουν άριστη ορατότητα
- Αεροδυναμικό σχήμα και χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής (CX 0,32)

Το εσωτερικό του Panda Van είναι ευρύχωρο και λειτουργικό. Τα χειριστήρια είναι εύκολα στη χρήση και στην πρόσβαση, προσφέροντας οδηγική άνεση. Το ταμπλό είναι σχεδιασμένο ως ένα πρακτικό, πολυχρηστικό «κέλυφος» που περικλείει ένα μεγάλο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, ενώ μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν επίσης στην κεντρική κονσόλα και στα πλαϊνά των θυρών. Το 5θυρο αμάξωμα προσφέρει 3 πόρτες με πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης (μια πίσω και δυο πλαϊνές). Ο χώρος φόρτωσης προσφέρει επίπεδο δάπεδο, στο οποίο είναι προσαρτημένοι οι γάντζοι στήριξης του φορτίου, ενώ παράλληλα υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα μεταξύ της καμπίνας επιβατών και του χώρου φόρτωσης.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον κινητήρα πετρέλαιου 1,3 MTJ 75hp, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με σύστημα Start/Stop, που μεγιστοποιεί την οικονομία του. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους 2 ή στους 4 τροχούς, ανάλογα με την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού της κάθε έκδοσης είναι το εξής:
Η Nissan κατακτά την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ευρώπη, ανάμεσα σε όλες τις Ασιατικές μάρκες #NISSAN #Ειδήσεις #ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ #αγοράαυτοκινήτου
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015