Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων

Η Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων
Η Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων
Η Κosmocar A.E., Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας των αυτοκινήτων Volkswagen, στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πραγματοποίησε ...
για ακόμη μία χρονιά τον κύκλο σεμιναρίων βασικής τεχνικής εκπαίδευσης διάρκειας 5 ημερών, ο οποίος διεξήχθη στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Kosmocar μεταξύ 6-10/7/2015 και συμμετείχαν οι διακριθέντες σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Mηχανοτρονικής".

Η εκπαίδευση έγινε σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα του εργοστασίου Volkswagen, με σκοπό την κατάρτιση νέων τεχνιτών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας του αυτοκινήτου και τις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών.
Η Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων

Οι διακριθέντες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, διενεργώντας διαγνώσεις σε εξομοιωτές και εκπαιδευτικά οχήματα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Kosmocar A.E., ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της "ομαδικής εργασίας". Επιπρόσθετα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο όμιλος VW και αποτελούν νέες προκλήσεις για την κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Kosmocar A.E. με την πραγματοποιηθείσα τεχνική εκπαίδευση, πιστοποιεί την προσήλωσή της στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς και την κοινωνική της συνεισφορά στην υψηλή κατάρτιση των εκκολαπτόμενων τεχνικών αυτοκίνητου, ανεξάρτητα των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας τα τελευταία έτη.