Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Renault ECO2, μια νέα ετικέτα που είναι πιο φιλική και πιο οικονομική προς το περιβάλλον


Η δέσμευση της Renault για βιώσιμες μεταφορές για όλους χρονολογείται εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια. Το 2007, η Renault ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που ξεκίνησε το -eco²- το οποίο παρέχει στους πελάτες της την αναγνώριση με μια ματιά των οχημάτων με χαμηλότερες εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου.


Η Renault αναγγέλλει τώρα μια νέα φόρμα στο πλαίσιο μιας εν εξελίξει πολιτικής για συρρίκνωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Για λόγους συνέπειας η ονομασία είναι η ίδια, αλλά τα κριτήρια έχουν ανανεωθεί.

Η νέα ετικέτα ECO2 φέρει περισσότερο νόημα για τον αυτοκινητιστή, σύμφωνα με τις απαιτητικές
προσδοκίες τους. Για κάθε μοντέλο της Renault, η ετικέτα ECO2 προσδιορίζει μια επιλογή από τις εκδόσεις ανά μοντέλο με τα χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών CO2.

Η νέα ετικέτα ECO2 αντικατοπτρίζει την ώθηση της συνεχής εξέλιξης της Renault για τη μείωση των εκπομπών CO2 από τα οχήματα εσωτερικής καύσεως. Ταιριάζει επίσης με μια ευρύτατη περιβαλλοντική πολιτική της Renault, η οποία επιδιώκει μείωση κατά 3% ανά έτος και ανά όχημα που πωλείται κατά μέσο όρο, και της συνεχούς μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος για κάθε επόμενη γενιά κάθε μοντέλου.


Πηγή: Renaultnews.gr