Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Σε αμφιβολία τίθεται το μέλλον της Renault στην F1, καθώς αυξάνεται η επένδυση στην Formula E

Σε αμφιβολία τίθεται το μέλλον της Renault στην F1, καθώς αυξάνεται η επένδυση στην Formula E
Ο Carlos Ghosn, το αφεντικό της Renault διεμήνυσε ότι η Formula E βρίσκεται στα πλάνα της μάρκας όσον αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με την Formula 1 να είναι ακόμα ασαφές αν θα βρίσκεται σε αυτά.

Ο Carlos Ghosn δεσμεύτηκε να αυξήσει τις επενδύσεις της εταιρείας του στην ηλεκτρική σειρά αγώνων Formula E, αναφέροντας ότι η Renault θα τιμήσει μόνο τις υπάρχουσες συμβάσεις της στην F1, προκαλώντας αμφιβολίες για το μελλοντικό ρόλο της στην F1.

Μιλώντας στο Auto Express κατά τoν εναρκτήριο αγώνα του Λονδίνου στο πλαίσιο της Formula E, όπου η Renault κέρδισε τον τίτλο των κατασκευαστών, ο Ghosn είπε,

“Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά με την Formula E, θα κάνουμε περισσότερες επενδύσεις και θα φέρουμε περισσότερη τεχνολογία.”

“Στη Formula 1 είμαστε ένας κατασκευαστής κινητήρων με ένα αριθμό πελατών. Και αυτό σημαίνει μας ξεχνάνε όταν κερδίζουμε και μας τονίζουν όταν χάνουμε.

“Έχουμε επιλογές, θα μπορούσαμε να φύγουμε, να παραμείνουμε κατασκευαστές κινητήρων ή θα μπορούσαμε να έχουμε την δική μας ομάδα. Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και η διοργανώτρια αρχή. Θέλουμε να δούμε πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα φέρει αλλαγές.

“Δεν είναι για το κόστος, αλλά για την επιστροφή – δεν μας φοβίζει αυτό. Έχουμε μακρά παράδοση στην Formula 1, αλλά αξίζει τον κόπο? Όσο πιο πολύ κατασκευαστές συμμετέχουν τόσο το καλύτερο…”

Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προσιτές τιμές και δωρεάν τεχνικός έλεγχος για μοντέλα Renault #RENAULT #προσφορές
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015