Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii

Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii
Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii
Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος:


1. ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.

2. ΔΩΡΕΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ SERVICE

Η SEAT σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.
Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii

3. 3 XΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Η SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.
Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

4. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το SEAT Mii ισχύει για νέες παραγγελίες μέχρι και την Παρασκευή 31/7.