Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Serres Rally Raid 2015

Serres Rally Raid 2015
Serres Rally Raid 2015
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες!


To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στις Σέρρες! Ο μεγάλος αγώνας που τόσο περιμέναμε επιστρέφει στο μέρος που γινόταν επί πολλά έτη!

Το Αθλητικό σωματείο Auto – Moto Club of Serres (ΛΑΜΣ), υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση.

Φέτος τα paddocks θα είναι στην περιοχή της Κοιλάδας, μέσα σε κεντρικό σημείο της πόλης με έντονη ζωή και αθλητικέ δραστηριότητες, και βασικά δίπλα στο βουνό! Έδρα θα είναι το ξενοδοχείο Elpida Resor t& Spa με το Park Ferme και την εκκίνηση να γίνονται στον κεντρικό δρόμο της κοιλάδας!

Έτσι η διαδρομή θα περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά off road, ενώ οι 4 κύκλοι του αγώνα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν συχνά περάσματα από τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (3 διαφορετικές, Enduro, Motocross και Extreme που επαναλαμβάνονται 4 φορές) που θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Αη Γιώργη και του Ελαιώνα.

Ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που φέτος συγκεντρώνει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες εργοστασιακές ομάδες, θα γίνει στην μοναδική πόλη της Μακεδονίας το τριήμερο 5 – 7 Ιουνίου. Παράλληλα όμως, οι Έλληνες αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερο από ποτέ έναν αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, αφού θα μπορούν να συμμετέχουν σε ειδική κατηγορία Ελλήνων αναβατών, με τις ίδιες διαδρομές και στον ίδιο αγώνα. Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα κατακλύσουν τις όμορφες Σέρρες. Μαζί με τις μεγάλες ομάδες τους, τις εκατοντάδες των ανθρώπων της διοργάνωσης και τους πολυάριθμους θεατές, σε συνδυασμό με την παράλληλη διοργάνωση Ελληνικού αγώνα η περιοχή αναμένεται να γεμίσει με περισσότερους από 6.000 επισκέπτες.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου θα διεξαχθεί το SuperTest ενώ το Σαββατοκύριακο η Ειδική διαδρομή Extreme και Enduro καθώς και ενδιάμεσος σταθμός της διαδρομής θα είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο. Επίσης το Σαββατοκύριακο στο 3o km του δρόμου προς την Μονή του Αγ. Προδρόμου θα διεξαχθεί η ειδική διαδρομή Motocross. Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς που γίνεται στη χώρα μας!Στην διοργάνωση μπορούν να συμμετάσχουν κι εθελοντές από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να βοηθήσουν και να ζήσουν από κοντά μια μεγαλειώδη διοργάνωση.

Εκ μέρους της οργάνωσης,
Auto – Moto club of Serres
Email: ewcserres2015@yahoo.gr, grammateialams@yahoo.gr
Web: www.lams.gr | http://serresewc.lams.gr | Facebook

ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ | ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Υποσύστημα αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε συνεργασία με το Carnet.grΔείτε Diesel και άλλες ευ...
Posted by Autocarnet on Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015