Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο φρικτός θάνατος από θερμοπληξία, σκύλου που τον κλείδωσαν μέσα στο ΙΧ (Video)

Ο φρικτός θάνατος από θερμοπληξία, σκύλου που τον κλείδωσαν μέσα στο ΙΧ
Ο φρικτός θάνατος από θερμοπληξία, σκύλου που τον κλείδωσαν μέσα στο ΙΧ
Ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε τον σκύλο σας (ή και το παιδί σας...) κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Ούτε για λίγα λεπτά


Το βίντεο που θα δείτε, είναι εξαιρετικά σκληρό, αλλά περιγράφει μια πραγματικότητα που πολλοί αγνοούν: Αφήνουν, τώρα το καλοκαίρι μέσα στο αυτοκίνητο τα σκυλιά τους, για να πάνε να κάνουν δουλειές. Είναι σαν να υπογράφουν την θανατική καταδίκη του σκύλου τους.

Το περιστατικό συνέβη στα σύνορα Γαλλίας, Ισπανίας. Μια τετραμελής οικογένεια από τη Γαλλία, κατευθυνόταν οδικώς προς την Ισπανία για να παρευρεθεί σε έναν γάμο. Λίγο πριν τα σύνορα σταμάτησαν σε ένα πολυκατάστημα για να αγοράσουν το γαμήλιο δώρο.

Βγήκαν όλοι έξω και άφησαν την Φίτζι, το 14 μηνών μπόξερ τους, κλειδωμένο στο αυτοκίνητο. Το σκυλί έμεινε με κλειστά παράθυρα, δίχως νερό και με υψηλότατες θερμοκρασίες, 4 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Το εντόπισαν κάποιοι πελάτες του πολυκαταστήματος οι οποίοι και κάλεσαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Η Φίτζι κάθε λεπτό που περνούσε, πέθαινε αργά και βασανιστικά.

Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και οι άνδρες της Πυροσβεστικής, μαζί με κτηνίατρους, έσπασαν το τζάμι και προσπάθησαν να βγάλουν έξω τη Φίτζι και να την επαναφέρουν. Έβαζαν στο σώμα της σακούλες με νερό για να επαναφέρουν τη θερμοκρασία της, και της έκαναν αέρα. Ήταν όμως αργά. Η μικρή μποξερίνα πέθαινε. Οι άνθρωποι που έβλεπαν το περιστατικό έκλαιγαν.

Το βίντεο που θα δείτε είναι εξαιρετικά σκληρό, και σας προειδοποιούμε εάν δεν αντέχετε να απομακρυνθείτε. Αποτυπώνει τον αργό θάνατο ενός αθώου ζωντανού. Είναι όμως απαραίτητο να το δουν οι ιδιοκτήτες σκύλων για να γνωρίζουν και να μην ξεχάσουν ποτέ, πως δεν πρέπει να αφήνουμε με κλειστά παράθυρα και κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, το σκυλί μας.

Το να αφήνεις μέσα στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα και σε μέρες με καύσωνα το σκυλί σου, έστω και για λίγο, είναι σαν να το δολοφονείς.