Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

10η Ανάβαση Ομαλού: Με 65 συμμετοχές

10η Ανάβαση Ομαλού
10η Ανάβαση Ομαλού: Με 65 συμμετοχές
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, οι αγωνιστικές δραστηριότητες στη χώρα μας ξαναξεκίνησαν με την ...
10η Ανάβαση Ομαλού, που διοργανώνεται στον Ομαλό Χανίων της πανέμορφης Κρήτης, από την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων.

Η Ανάβαση Ομαλού, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο και διεξάγεται μέχρι και αύριο στη γνωστή διαδρομή που ξεκινά από το χωριό Φουρνές και αποτελεί τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Η πλειονότητα των πρωταγωνιστών του θεσμού, ταξίδεψαν στην Κρήτη όπου μάλιστα, έχουν πέραν του μεταξύ τους ανταγωνισμού, να αντιμετωπίσουν και εξαιρετικούς τοπικούς οδηγούς με πολύ καλά αγωνιστικά αυτοκίνητα.
10η Ανάβαση Ομαλού

Αξίζει να τονίσουμε, ότι όπως συνηθίζει η ΑΛΑ Χανίων, εξασφάλισε επιπλέον παροχές για όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα για τους οδηγούς εκτός Κρήτης, όπως έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωρεάν μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων προς και από τα Χανιά, πριμ εκκίνησης για τους οδηγούς εκτός Χανίων και έκπτωση για τους τοπικούς συμμετέχοντες.

Πρόκειται για τη δυναμική και άκρως θεαματική επανεκκίνηση των ελληνικών αγώνων, οι οποίοι εισέρχονται αισίως στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς!