Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Του έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν 22 χρόνια και το ξαναβρήκε!

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν 22 χρόνια και σήμερα το ξαναβρήκε!
Του έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν 22 χρόνια και σήμερα το ξαναβρήκε! 
Ο επιχειρηματίας Ντέρικ Γκούσεν το 1993 είχε πάει στην Αστυνομία της Πρετόρια, της Νότιας Αφρικής, για να αναφέρει την κλοπή του αυτοκινήτου του, ενός γκρίζου Toyota Corolla του 1988.
Αλλά μετά δεν ξαναείχε νέα για την υπόθεση. Αυτό μέχρι σήμερα. Γιατί ο Goosen μπορεί πλέον να οδηγήσει και πάλι το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν 20 χρόνια.
 Το Corolla κατασχέθηκε πέρυσι όταν η αστυνομία σταμάτησε τον οδηγό του για έλεγχο και διαπίστωσε ότι ο αριθμός της μηχανής είχε λιμαριστεί για να μην διακρίνεται. Ο δαιμόνιος αστυνομικός Κουάκουα Ντοκόλα, όμως, κατάφερε τελικά να διαβάσει τον μισοσβησμένο αριθμό της μηχανής και εντόπισε τον ιδιοκτήτη στην Πρετόρια. 
 "Το αυτοκίνητο είχε συναισθηματική αξία για μένα, είμαι ευγνώμων που το ξαναβρήκα. Θα το πλύνω και θα το οδηγήσω. Το εσωτερικό παραμένει σε τέλεια κατάσταση. Δεν το πιστεύω!" δήλωσε πανευτυχής ο Γκούσεν, σύμφωνα με το Reuters. 
Πηγή: lifo.gr

To Auto Battleships Festival επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 #Έκθεσηαυτοκινήτου #Ειδήσεις #Εκδηλώσεις #Μοτοσυκλέτα
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015