Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Avis Ελλάς, χορηγός της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συγχαίρει τους παίκτες και την προπονητική ομάδα της Εθνικής Μπάσκετ Εφήβων


Avis Ελλάς
Η Avis Ελλάς, χορηγός της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συγχαίρει τους παίκτες και την προπονητική ομάδα της Εθνικής Μπάσκετ Εφήβων που με πάθος, αγωνιστικότητα και αθλητικό ήθος κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

Η επιτυχία αυτή είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και της αφοσίωσης των νέων αθλητών και των προπονητών τους, προσπάθειες που η Avis Ελλάς έχει στηρίξει με συνέπεια, έχοντας την τιμή να είναι χορηγός όλων των Εθνικών ομάδων Μπάσκετ της Ελλάδας για 4 συνεχόμενες χρονιές.

Με την πεποίθηση ότι η επιτυχία των “χρυσών πιτσιρικάδων” στον Βόλο, θα αποτελέσει έμπνευση και κίνητρο για ακόμα περισσότερους νέους και νέες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ευχόμαστε στους αθλητές της Εθνικής Εφήβων ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η Avis Ελλάς θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός του ελληνικού μπάσκετ που αποτελεί διαχρονική αξία για χιλιάδες νέους στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς του ελληνικού αθλητισμού.


To Auto Battleships Festival επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 #Έκθεσηαυτοκινήτου #Ειδήσεις #Εκδηλώσεις #Μοτοσυκλέτα
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015