Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Έκλεβαν φορτηγά και παραποιούσαν τα στοιχεία τους

Έκλεβαν φορτηγά και παραποιούσαν τα στοιχεία τους
Έκλεβαν φορτηγά και παραποιούσαν τα στοιχεία τους
Εξιχνιάστηκε η κλοπή τριών φορτηγών που κινούνταν στο Αλιβέρι Βόλου και παρουσίαζαν παλαιότερο έτος κυκλοφορίας, ενώ ήταν νεότερα και είχαν κλαπεί.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων δραστών και συγκεκριμένα σε βάρος τριών ανδρών, ηλικίας 48, 61 και 38 ετών και σε βάρος μίας 30χρονης, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών της κλοπής των φορτηγών, καθώς και αυτών που παραποίησαν τα χαρακτηριστικά αναγνώρισής τους.

Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν τα τρία φορτηγά, τα οποία ήταν εμφανώς πολύ νεότερα σε σχέση με το αναγραφόμενο έτος πρώτης κυκλοφορίας στις άδειες κυκλοφορίας αυτών και για το λόγο αυτό ακινητοποιήθηκαν, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας τους φέρονταν να ανήκουν στους τέσσερις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Όπως προέκυψε τα τρία οχήματα αποτελούσαν προϊόντα κλοπής, ενώ οι αριθμοί πλαισίου τους έχουν υποστεί αλλοίωση και συρραφή. Όλα τα οχήματα κατασχέθηκαν και τα δύο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, ενώ για το τρίτο δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του προκειμένου να αποδοθεί, καθώς έχει αποκοπεί το σημείο εντύπωσης του αριθμού πλαισίου.

(Φωτογραφία αρχείου)
πηγήΣΟΚ...Όλοι στο συνεργείο έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν... #ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015