Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Dunlop αποκαλύπτει τα παρασκήνια της συνεργασίας της με την Mercedes-AMG

H Dunlop αποκαλύπτει τα παρασκήνια της συνεργασίας της  με την Mercedes-AMG
H Dunlop αποκαλύπτει τα παρασκήνια της συνεργασίας της  με την Mercedes-AMG 
Πέντε σύντομα videos αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της επιτυχημένης συνεργασίας.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου έτους συνεργασίας, ως επίσημος συνεργάτης ελαστικών της AMG Driving Academy, και τέσσερα χρόνια συνεργασίας σε τεχνικό επίπεδο με την AMG Customer Sports, η Dunlop κυκλοφόρησε μια σειρά από συναρπαστικά βίντεο που αποκαλύπτουν κάτι από τη μαγεία της.

Κάθε ένα από τα πέντε βίντεο, με διάρκεια λιγότερο από 2 λεπτά, προσφέρουν μια ματιά από τα παρασκήνια τις σκέψεις των ιθυνόντων της Dunlop που σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και δοκιμάζουν τα ελαστικά για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της Mercedes-AMG.
Τα βίντεο, τα οποία παρουσιάστηκαν από τον περασμένο μήνα και θα συνεχίσουν να προβάλλονται σταδιακά στην επίσημη σελίδα στο Facebook, το Twitter και το YouTube κανάλι της Dunlop μέχρι και τον Αύγουστο, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας περίληψης της σχέσης της Dunlop με τη Mercedes-AMG, εικόνες από το στούντιο σχεδίασης, εξερεύνηση της ανάπτυξης των ελαστικών, επισκόπηση των δοκιμών των ελαστικών και, τέλος, μια αποκλειστική εικόνα από το συναρπαστικό AMG Driving Academy, στο οποίο η Dunlop είναι ο επίσημος προμηθευτής και συντηρητής των ελαστικών.
«Όταν η Dunlop συνεργάστηκε με τη Mercedes-AMG, ήταν σαφές ότι επρόκειτο για ένα success story, με τις δύο εταιρείες να μοιράζονται την ίδια δέσμευση για εξαιρετικές επιδόσεις. Αυτή η δέσμευση είναι που τώρα ‘’συλλαμβάνεται’’ στην κάμερα, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα παρασκήνια της συνεργασίας, παρουσιάζοντας σας τα βήματα μας για την επίτευξη των αποτελεσμάτων αυτών.» δήλωσε ο Guillaume Carli, Marketing Manager Dunlop Brand EMEA.
«Είμαστε υπερήφανοι συνεργάτες της Dunlop, και εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξή τους στην Ακαδημία Οδήγησης AMG,» είπε ο Jens Ehrig, Head of AMG Driving Academy.
Δείτε τα video εδώ: https://bmc.picturepark.com/Go/hhMDsfczTo Auto Battleships Festival επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 #Έκθεσηαυτοκινήτου #Ειδήσεις #Εκδηλώσεις #Μοτοσυκλέτα
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015