Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Δράση και θέαμα με Υokohama - Βίντεο από το Formula Drift στο Ορλάντο

Formula Drift
Δράση και θέαμα με Υokohama -  Βίντεο από το Formula Drift στο Ορλάντο
Πρόσφατα διεξήχθη στο Ορλάντο των ΗΠΑ το Formula Drift, όπου κορυφαίοι...
drifters έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας απολαυστικό θέαμα. Σε έναν τέτοιο αγώνα, οι αντοχές των αυτοκινήτων, των οδηγών αλλά και των ελαστικών φτάνουν στα όριά τους, καθώς οι καταπονήσεις είναι μεγάλες και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, λόγω τριβής, μεταξύ του ελαστικού και της ασφάλτου ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ακόμα και της, κατά τα άλλα, συνηθισμένης αγωνιστικής οδήγησης.

Το παρών σε αυτό τον συναρπαστικό αγώνα έδωσε και η Υokohama, όπου σε ένα video με highlights που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω, αποδεικνύεται περίτρανα το κράτημα, η αντοχή και η αξιοπιστία των ελαστικών της.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ιαπωνικής φίρμας, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Υokohama που εισάγει και διανέμει στη χώρα μας από το 1959, η Ν.Ι. Θεοχαράκης. Περισσότερα θα βρείτε στο www.yokohama.gr.

Πηγή: Newsbeast.gr