Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»
Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου
Καθώς η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ(17-27 Σεπτέμβριου), μπαίνει...
στην τελική ευθεία, διαβάστε παρακάτω μερικά σημαντικά στοιχεία για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ - την μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ευρώπη - προγραμματίστηκε η παγκόσμια πρεμιέρα δεκάδων νέων μοντέλων και τεχνολογιών, που θα αλλάξουν την ροή της διεθνούς αυτοκίνησης.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία, τα νέα μοντέλα που ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, αμέσως μετά την Φρανκφούρτη, θα έρθουν στην Ελλάδα. Κάτω από τον αττικό ουρανό, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους.

Αναμένεται, να συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, θα υπάρχουν και τα προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Το ενδιαφέρον των εκθετών είναι μεγάλο, γιατί έχει εκτιμηθεί από το σύνολο του κλάδου, η αξία της έκθεσης, καθώς και η μεγάλη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους, μέσα από την μοναδική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που γίνεται σε ελληνικό έδαφος.
Μια έκθεσης θεσμός για την ελληνική αγορά.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους εκθέτες, δημιουργούνται όλες τις προϋποθέσεις, για την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων, καθώς και την άνεση των επισκεπτών. Ειδικευμένοι αρχιτέκτονες και τεχνίτες, έχουν αναλάβει την αναβάθμιση του χώρου και την εξασφάλιση της κατάλληλης αισθητικής.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ(17-27 Σεπτέμβριου), μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ακολουθεί το link:
http://www.iaa.de/en/about-the-iaa/iaa-dates/

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» : http://autokinisi.gr/