Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift 2015: Αποτελέσματα

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift 2015: Αποτελέσματα
3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift 2015: Αποτελέσματα
Το νησί της Ζακύνθου φιλοξένησε τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift 2015, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ Λιθακιάς και συνδιοργανώθηκε από τα Σωματεία «Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου» (Α.Λ.Ε.Ζ.) και «Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου» (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.).

Ο αγώνας συγκέντρωσε 25 συμμετοχές, οι 16 από τις οποίες εντάχθηκαν στην κατηγορία Pro και 9 στην κατηγορία Street Legal. Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε στην πίστα να συγκεντρωθούν αρκετοί θεατές, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα που προσέφεραν οι οδηγοί. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, στην Κατηγορία Pro νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Ανδρέας Κάνδηλας (BMW E30), ο οποίος επικράτησε του επίσης νεαρού Διονύση Κλάση (Toyota AE 86), τη στιγμή που το βάθρο της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Σπύρος Ζαβραδινός (BMW E30). Όσον αφορά στην Κατηγορία Street Legal, ο Σταύρος "Λιάρος" Στραβοπόδης (BMW E30) επικράτησε, εμπρός από τους Δημήτρη Τσαγκαράκη (BMW E30) και Γιώργο Γελαδά (Toyota AE 86).

Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2015, έχει προγραμματιστεί για τις 26-27 Σεπτεμβρίου, στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo".