Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Χωρίς βαθμολογικό άγχος στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ο Φιλιππίδης

 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ο Φιλιππίδης
Χωρίς βαθμολογικό άγχος στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ο Φιλιππίδης

Με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ, τo Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιώργος Φιλιππίδης συνεχίζει την προσπάθεια του ακολουθώντας όλους τους αγώνες του θεσμού με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo IX που προετοιμάζει η SMSport. Η εμπειρία του σε ασφάλτινους αγώνες είναι μικρή οπότε το ΔΕΘ θα αποτελέσει «σχολείο» για την οδηγική του εξέλιξη. «Οι αγώνες που έχω συμμετάσχει στην άσφαλτο μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, συνεπώς πρωταρχικός σκοπός μας θα είναι η συμπλήρωση των αγωνιστικών χιλιομέτρων και η απόκτηση εμπειρίας. Οι χρόνοι μας στο ασφάλτινο σκέλος του Ράλλυ Φθιώτιδος δεν ήταν άσχημοι, οπότε θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε ανάλογα στο ΔΕΘ και να ανεβάζουμε σταδιακά το ρυθμό μας.», δήλωσε ο Φιλιππίδης.

48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Φιλιππίδης
Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στην Μαρία Παυλή-Κορρέ να βρεθεί στο δεξί μπάκετ, με αποτέλεσμα ο Λεωνίδας Μαχαίρας να είναι ο αντικαταστάτης της. «Δυστυχώς οι υποχρεώσεις της Μαρίας με ανάγκασαν να αλλάξω για άλλη μια φορά συνοδηγό φέτος. Πιστεύω πως ο Λεωνίδας Μαχαίρας θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, καθώς είναι ένας συνοδηγός με πολυετή εμπειρία.», δήλωσε ο 38χρονος οδηγός.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Φιλιππίδης θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο αγώνα. Πέρυσι είχε ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου και κάτι ανάλογο επιδιώκει να πετύχει και φέτος, στις ειδικές της Χαλκιδικής: «Οι ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ελάχιστες. Στο Δ.Ε.Θ. ερχόμαστε με σκοπό να οδηγήσουμε σβέλτα και να πετύχουμε κάτι καλό. Οι ειδικές είναι πολύ όμορφες και τεχνικές. Μου άρεσε ιδιαίτερα η διαδρομή των Πετροκεράσων. Βέβαια, πιστεύω πως η ειδική του Χολομώντα, μήκους 28 χιλιομέτρων, μπορεί να κρίνει αρκετά στον αγώνα», τόνισε.
Η 48η εκδοχή του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές με τα 24 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή να έχουν να καλύψουν 88.55 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η δράση ξεκινάει το πρωί της Κυριακής στις 09:53. Παρακολουθείστε online τα αποτελέσματα στο www.omae-epa-live.gr.