Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA..."γκαζώνει"!

pick girls
P.I.C.K. Λουξ COLA girls!
Σε κόντρα των καιρών το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA «γκαζώνει» και είναι έτοιμο να χαρίσει για ακόμη μία χρονιά ένα μοναδικό υπερθέαμα σε όλους όσοι βρεθούν στο κέντρο της Πάτρας το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.

Η πόλη μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος πλέον είναι συνώνυμος της Πάτρας, αφού η «καρδιά» των καρτ θα «χτυπά» στο ιστορικό κέντρο προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές.
Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας
Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA..."γκαζώνει"!
H Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) με την εμπειρία των στελεχών της, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι των μέτρων ασφαλείας, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους θεατές.
Ο τεχνικός και ο γενικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της OMAE (www.omae-epa.gr ) της διοργάνωσης του PICK (www.pickpatras.gr), απ’ όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες.
Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου Αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και μέχρι την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας
Κι εφέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να έχει μεγαλύτερη έκπτωση από κάθε άλλη χρονιά σε όσους υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc - CSAI, ROTAX MICRO MAX, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στο site της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜ.Α.Ε.) (www.omae-epa.gr) και στο site PICK (www.pickpatras.gr ) .
Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας
Το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA..."γκαζώνει"!

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες του PICK www.pickpatras.gr,

Ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που απεικονίζει το νέο Opel Insignia 2016
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015