Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η νέα BMW 225 xe στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

BMW 225 xe
Η νέα BMW 225 xe στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Η γκάμα μοντέλου για την BMW Σειρά 2 Active Tourer πρόκειται να επεκταθεί με την άφιξη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης την άνοιξη του 2016.
Η BMW 225 xe προσφέρει ένα νέο κοκτέιλ BMW EfficientDynamics , άνεσης, οδηγικής απόλαυσης και επιδόσεων all - wheel - drive . Επιπλέον, αυτή η απαράμιλλη οδηγική εμπειρία συνδυάζεται με εντυπωσιακή μεταβλητότητα και πλούσια ευρυχωρία σε όχημα compact . Η τοποθέτηση της μπαταρίας ιόντων λιθίου κάτω από τα πίσω καθίσματα δεν θίγει καθόλου τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.
BMW 225 xe
BMW 225 xe 

Ο συνδυασμός τεχνολογίας BMW eDrive και ενός τρικύλινδρου βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων BMW TwinPower Turbo προσφέρει πλήρως ηλεκτρική οδήγηση με απεριόριστη ελευθερία κινήσεων στη BMW 225 xe . Με μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία 41 km , η οδήγηση μηδενικών ρύπων μπορεί να επεκταθεί και πέρα από τα όρια της πόλης.
BMW 225 xe
Η κίνηση των πίσω τροχών με τον ηλεκτροκινητήρα και των εμπρός τροχών από τον κινητήρα καύσης διαμορφώνει ένα ηλεκτρικό σύστημα AWD που είναι μοναδικό στην κατηγορία της BMW 225xe και διασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση σε όλους τους καιρούς. Το plug - in υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει συνολική ισχύ 165 kW/224 hp. Η μέση κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) της BMW 225xe is είναι μόλις 2,1–2,0 lit/100 km, που ισοδυναμεί με εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) 49–46 g/km (στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών).