Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ξεκινά ο 2ος αγώνας MOTOCROSS Νοτίου Ελλάδος

2ος αγώνας MOTOCROSS Νοτίου Ελλάδος
Ξεκινά ο 2ος αγώνας MOTOCROSS Νοτίου Ελλάδος
Την Κυριακή 18 Οκτώβρη διεξάγεται από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ ο 2ος αγώνας για το Πρωτάθλημα MOTOCROSSΝοτίου Ελλάδος. Η πίστα...

Motocross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΪΑ» στα Δουνέϊκα Ηλείας θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά αθλητές από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας για να διαγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα που απ’ ότι έδειξε από τον πρώτο αγώνα θα εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά.

Ο καιρός δείχνει πως δεν θα μας επιφυλάξει εκπλήξεις και θα επιτρέψει στους θεατές να χαρούν θεαματικότατους αγώνες και ανταγωνισμό ανάμεσα στους αθλητές για μια θέση στο βάθρο.

Οι εργασίες προετοιμασίας και διαμόρφωσης της πίστας και του περιβάλλοντος χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει έτσι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενηθεί άνετα το πλήθος των αθλητών και θεατών που περιμένουμε.

Αρωγοί της προσπάθειας είναι όπως πάντα η Κεραμοποΐα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, το Πολυκατάστημα ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ η εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΓΡΕΜΗΣ και όλες οι επιχειρήσεις εμπορίας και επισκευής μοτοσικλετών της περιοχής μας καθώς και πολλές επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς του Πύργου και της Αμαλιάδας, χωρίς τους οποίους η προσπάθειές για την διοργάνωση επιτυχημένων αγώνων στην περιοχή μας, θα ήταν πολύ πιο δύσκολες.
πηγή

Ανάβαση Πιτίτσας 2015: Συμμετοχές #ΛΕΣΧΕΣΣΥΛΛΟΓΟΙ #αγώνες
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015