Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

42η Δεξιοτεχνία και Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ.: Δείτε τα αποτελέσματα

42η Δεξιοτεχνία και Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ
42η Δεξιοτεχνία και Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ.:  Δείτε τα αποτελέσματα

Το Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης" (Α.Ο.Θ.) διοργάνωσε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Drive Park, την 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων και αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.


Η έντονη πρωινή βροχόπτωση δημιούργησε αμφιβολίες για τη δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα, ενώ από τη στιγμή που η βροχή σταμάτησε το κύριο ζήτημα που απασχολούσε την οργανωτική επιτροπή ήταν η ασφάλεια των αθλητών αλλά και των στελεχών της οργάνωσης. Ο τεχνικός έλεγχος ολοκληρώθηκε στις 11.30 και έπειτα ξεκίνησε το καθαρά αγωνιστικό μέρος της ημέρας, το οποίο μπορεί να καθυστέρησε λίγο, όμως δεν ξέφυγε από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια.

42η Δεξιοτεχνία και Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ

Αγωνιστικά η ημέρα εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, δηλαδή με έντονο ανταγωνισμό, δυνατές μάχες με το χρονόμετρο, και εναλλαγές στην κορυφή. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, στην Κατηγορία Α επικράτησε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106), με τον Νίκο Τσιλίκα (Citroen C2) να τερματίζει στη 2η θέση και τον Χρήστο Χατζημήσιου (Mazda MX5) να συμπληρώνει την τριάδα. Στην Κατηγορία Β η νίκη πέρασε στα χέρια του Κώστα Οικονομίδη (Fiat Punto), ενώ στο βάθρο τον συνόδευσαν οι Χρήστος Γερανός (Ford Escort MKII) και Θεόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett). Τέλος, στην Κατηγορία Γ, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona B), με τους Πασχάλη Ζεμπέκη (Opel Ascona) και Ηλία Γιαντζίδη (BMW E30) να ακολουθούν. Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η, μετά από πολύ καιρό, παρουσία δύο γυναικών στην λίστα συμμετεχόντων του αγώνα, με την Αναστασία Βασιλειάδου (Toyota Corolla) να κερδίζει την Αντωνία Αμπατζίδου, στη μάχη για το Κύπελλο γυναικείας συμμετοχής.

Όσον αφορά στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, καλύτερος στην Ε2 ήταν ο Αλέξανδρος Δήμου (Toyota Starlet), που ολοκλήρωσε εμπρός από τους Δημήτρη Καρατζομπαλίδη (Peugeot 106) και Νίκο Δέρβη(Peugeot 106). Στην Ε3 επικράτησε ο Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona B), με τους Πασχάλη Ζεμπέκη (Opel Ascona) και Κώστα Οικονομίδη (Fiat Punto) να ακολουθούν. Στην Ε4, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Παπαντωνίου (Fiat Uno) ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Θεόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett) και Παναγιώτης Ράπτου (BMW E30).

Το δημοφιλές Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστεί στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με τον 6ο γύρο του θεσμού.


Αποτελέσματα δεξιοτεχνίας

Αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης