Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Δείτε ακριβώς πόσα θα πληρώσετε φέτος για τέλη κυκλοφορίας

Δείτε ακριβώς πόσα θα πληρώσετε φέτος για τέλη κυκλοφορίας
Δείτε ακριβώς πόσα θα πληρώσετε φέτος για τέλη κυκλοφορίας
Από 22 έως 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα κυμαίνονται τα ποσά των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν και για το 2016 όσοι κατέχουν ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010.


Για όσους κατέχουν επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2016 θα αρχίσει να λειτουργεί την 1η Νοεμβρίου, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr.

Για να «κατεβάσουν» και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια πληρωμής των τελών κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να μπουν στη ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, να επιλέξουν «Υπηρεσίες Προς Πολίτες» και στη συνέχεια «Τέλη Κυκλοφορίας».

Η καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2016 θα γίνεται στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των ΕΛΤΑ κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, με την προσκόμιση των ειδοποιητηρίων.

Πηγή: money-money.gr2016 #AstonMartin #Vulcan
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015