Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΒΙΝΤΕΟ: Οι τελευταίες στιγμές δυο νέων πριν χάσουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Οι τελευταίες στιγμές δυο νέων πριν χάσουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα
Γιατί οι γονείς τους έδωσαν στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο
Βρετανικά μίντια δημοσιεύουν ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι τελευτές στιγμές δυο φίλων, πριν τραυματιστούν θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα. Οι δυο νέοι, κατέγραψαν με κάμερα τη μοιραία διαδρομή τους, πριν ο οδηγός χάσει τον έλεγχο και ρίξει το όχημα σε τοίχο εκκλησίας, και βρουν φρικτό θάνατο.

Οι δυο νέοι, ο 20χρονος οδηγός Kyle Careford και ο φίλος του Michael Owen βρίσκονταν, σύμφωνα με την Mirror, υπό επήρεια ουσιών (αλκοόλ και ναρκωτικών) όταν αποφάσισαν να ανεβάσουν κι άλλο την αδρεναλίνη κάνοντας μια βόλτα με αυτοκίνητο, σε επαρχιακούς δρόμους του Rotherfield, στο ανατολικό Sussex της Βρετανίας.

Ο Owen φαίνεται πως καθοδηγεί τον φίλο του και όπως ακούγεται στο απόσπασμα, του φωνάζει διαρκώς να πάει πιο σιγά αλλά σε άλλα σημεία τον παρακινεί να τρέξει περισσότερο. Καθώς περνούν από έναν από τους επαρχιακούς δρόμους, ο συνοδηγός φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς λέει στον Careford να «κόψει» ταχύτητα ενώ δευτερόλεπτα αργότερα η κάμερα σκοτεινιάζει… Το όχημα προσέκρουσε αρχικά πάνω σε έναν πέτρινο τοίχο εκκλησίας και στη συνέχεια αναποδογύρισε για αρκετές φορές. Οι νεαροί, και οι δυο από το Tunbridge Wells του Κέντ, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Στο βίντεο μετά το φρικτό τροχαίο, ακούγεται μια γυναίκα να ρωτά με αγωνιώδη φωνή «μπορείτε να με ακούσετε;» και «είναι κανείς ζωντανός;». Το σπαρακτικό αυτό βίντεο, έδωσαν στη δημοσιότητα οι οικογένειες των δυο θυμάτων προκειμένου αυτό να αποτρέψει και να προειδοποιήσει άλλους οδηγούς για τις επιπτώσεις της επικίνδυνης οδήγησης.

«Ειλικρινά δε ξέρω γιατί τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν αυτό που έκαναν. Ρίχνω το φταίξιμο και στα δυο για τις αποφάσεις που έλαβαν εκείνη τη νύχτα. Αν το βίντεο αποτρέψει έστω και ένα άτομο από το να κάνει το ίδιο λάθος, τότε κάτι καλό θα έχει βγει από τη δημοσιοποίηση του βίντεο», ανέφερε η μητέρα του Michael Owen.

πηγή