Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται σε συνεργεία, φανοποιεία και βαφεία αυτοκινήτων

Καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται σε συνεργεία, φανοποιεία και βαφεία αυτοκινήτων
Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 τέθηκε σε λειτουργία το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Παν. Σινόπουλος και Σία Ε.Ε. το οποίο απευθύνεται σε συνεργεία, φανοποιεία και βαφεία αυτοκινήτων.


Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορεύεται, μεγάλης γκάμας και διαθέσιμου στοκ, χημικά υλικά συγκόλλησης, συστήματα και πιστόλια βαφής, εργαλεία αέρος, αναλώσιμα λείανσης, καθαριστικά σπρέι, κόλλες, υλικά προστασίας εργαζομένων. Ενδεικτικά κάποιες από τις μάρκες προϊόντων που υπάρχουν online είναι οι ακόλουθες, RUPES, SATA, SIKA, MIRKA, PERMATEX, DEN BRAVEN, SUMAKE, MAESTRO, EVERBUILD.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές ανταποκρίνονται στις δυσκολίες τις αγοράς και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών υπάρχει επιπλέον, προσφορά γνωριμίας η οποία αφορά ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των προϊόντων - εντός 48 ωρών - σε όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια της Παν. Σινόπουλος και Σία Ε.Ε., η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως ξεφεύγει από τα όρια της συνήθους εμπορικής πολιτικής των εταιρειών του κλάδου, προσφέροντας μια επιπλέον βοήθεια στον επαγγελματία στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Όνοματεπώνυμο: Σινόπουλος Παναγιώτης
Email: info.bondcontrol@gmail.com
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]


2016 #BMW #M2 #Coupe
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015