Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το υπερ-φορτηγό που φτιάχτηκε για λογαριασμό σουλτάνου της Μαλαισίας

Το υπερ-φορτηγό που φτιάχτηκε για λογαριασμό σουλτάνου της Μαλαισίας

Με κόστος που φτάνει το ένα εκατομμύριο δολάρια αυτό είναι το πιο ακριβό φορτηγό που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία Mack και έγινε κατόπιν παραγγελίας του σουλτάνου Ibrahim Ismail του κρατιδίου Johor της Μαλαισίας. Αυτός είναι και ο λόγος που το φορτηγό έχει τα χρώματα της σημαίας του κρατιδίου: κόκκινο, άσπρο και μπλε.


Το φορτηγό κατασκευάστηκε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και η καμπίνα έχει φτιαχτεί ώστε να χωρά ένα αναδιπλούμενο διπλό κρεβάτι, ψυγείο, φούρνο, σύστημα με έξι κάμερες παρακολούθησης, δύο τηλεοράσεις, ξύλινο δάπεδο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει και ανοιχτός χώρος με τραπέζι, καρέκλες, ομπρέλα και μπάρμπεκιου!

Ο σουλτάνος Ibrahim Ismail ζήτησε την κατασκευή του συγκεκριμένου φορτηγού ώστε να έχει κάπου να…. δένει το ταχύπλοό του.

Μετά το ταξίδι του σουλτάνου στην Αυστραλία, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του φορτηγού του, κλιμάκιο της εταιρείας θα ταξιδέψει τώρα στη Σιγκαπούρη για να συμμετάσχει στην εκφόρτωση του φορτηγού. Στη συνέχεια θα γίνει το απαραίτητο test drive και όλες οι δοκιμές για να διασφαλιστεί πως μπορεί να ρυμουλκεί με αυτό το ταχύπλοό του ο σουλτάνος…
Το υπερ-φορτηγό που φτιάχτηκε για λογαριασμό σουλτάνου της Μαλαισίας

Το υπερ-φορτηγό που φτιάχτηκε για λογαριασμό σουλτάνου της ΜαλαισίαςΤο υπερ-φορτηγό που φτιάχτηκε για λογαριασμό σουλτάνου της Μαλαισίας
πηγή: Newsbeast.grΑυτά είναι!
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015