Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές του ΟΜΑΘ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές του ΟΜΑΘ
Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές του ΟΜΑΘ
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες, ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας.


Ξεκινώντας από την ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης όπου οι αθλητές μας πέτυχαν σχεδόν το απόλυτο με δύο συμμετοχές και με μία πρώτη θέση και μία δεύτερη.

Ο Κώστας Ψιλιώτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον ανταγωνισμό επικρατώντας με το πολύ δυνατό Caralis Ford Escort MKII του στην κατηγορία 1601κ.εκ.-2000 κ.εκ. στην ίσως πιο ανταγωνιστική κατηγορία του αγώνα. Μάλιστα ο Βολιώτης αθλητής έχει καταφέρει το απόλυτο με δύο συμμετοχές στο κύπελλο αναβάσεων/ταχύτητας και δύο νίκες στην κατηγορία του.

Τέλος ο Πάνος Κωνσταντίνου είδε στο τέλος της χρονιάς να επιβραβεύονται οι κόποι όλης της χρονιάς. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε σε αρκετές αναβάσεις το 2015 και στην τελευταία του προγράμματος του κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της μεικτής κατηγορίας 1401 κ.εκ.-1600 κ.εκ. χάνοντας την πρώτη θέση χωρίς όμως ο χρόνος του να μην θεωρείται ανταγωνιστικός ειδικά αν στην εξίσωση μπει και το γεγονός πως η πρωτιά πήγε σε πολύ δυνατότερο αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αναστασίου ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα σε βάθρο αγώνα αναβάσεων.

Χρονιά πειραματισμού είναι σίγουρα το 2015 για τον Βασίλη Πρίντζιο. Η Opel Ascona του αποδείχθηκε πολύ δυνατή για την index 14 όπου και δήλωσε συμμετοχή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην index 13, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλό εκεί στην πρώτη του μόλις επίσημη συμμετοχή σε αγώνα dragster.

Πλέον το βλέμμα στρέφεται στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στο Φθινοπωρινό ράλλυ Αμαρύνθου με το δίδυμο Πλάγου-Ρέντη να κυνηγάνε την νίκη στην Α6 που θα τους εξασφαλίσει όχι μόνο και την μαθηματική κατάκτηση του πανελληνίου κυπέλλου ράλλυ στην κλάση Α6 αλλά και το πρωτάθλημα της κατηγορίας F2.Και μπορεί το έργο τους να φαίνεται εύκολο με τους κύριους ανταγωνιστές τους στην βαθμολογία να μην συμμετέχουν αλλά η διάκριση στην κατηγορία κάθε άλλο παρά εύκολη είναι με εξαιρετικά ταχείς συνδυασμούς τόσο στην Α6 όσο και στις υπόλοιπες κλάσεις που απαρτίζουν την F2.


Αυτά είναι!
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015