Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό καρτ

Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό καρτ
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό καρτ
Με μια πολύ σημαντική διάκριση για τον ίδιο και για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, επέστρεψε από το "Bridgestone International Super Cup" ο Τιμόθεος Δημητρίου, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση της κατάταξης στην κατηγορία Mini των 60 κ.εκ., έχοντας αντιμετωπίσει 125 οδηγούς, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν 7 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές! Μάλιστα, ο νεαρός οδηγός έχασε τη νίκη μόλις στην τελευταία στροφή του αγώνα, αφού ως εκείνο το σημείο βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης!


Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό καρτ
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή τους. Το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ του Lonato στην Ιταλία, ένας θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας, το "Bridgestone International Super Cup". Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, σε μια πίστα όπου έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν κορυφαία ονόματα όπως οι Michael Schumacher και Lewis Hamilton, βρέθηκαν και δύο Έλληνες οδηγοί. Ο λόγος για τους Τιμόθεο και Νικόλα Δημητρίου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό καρτ
Ο Τιμόθεος Δημητρίου, ξεκίνησε τον ημιτελικό από την 9η θέση, για να τερματίσει εντέλει στην 5η θέση και ταυτόχρονα, να ετοιμαστεί για τον τελικό. Εκεί, ξεκίνησε από την 5η θέση και έδωσε μεγάλες μάχες, απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς της κατηγορίας των 60 κ.εκ. παγκοσμίως. Μάλιστα, ο Τιμόθεος βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης δύο γύρους πριν από το τέλος και διατηρήθηκε εκεί ως την τελευταία στροφή του αγώνα, όταν και υποχώρησε στη δεύτερη θέση. Από τη μεριά του, ο Νικόλας Δημητρίου έμεινε εκτός τελικού, μετά από επαφή που είχε στον ημιτελικό και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, ενώ βρισκόταν στην 16η θέση της κατάταξης.

Η χρονιά τους θα ολοκληρωθεί στον τελικό του WSK που διοργανώνεται από την FIA και θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015.

Η προσπάθειά τους, αξίζει την προσοχή όλων μας και η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος εκφράζει τα συγχαρητήρια, αλλά και τις θερμότερες ευχές της για την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην προσπάθεια των δύο πολύ νεαρών Ελλήνων οδηγών.