Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

“Blue Driving” από την ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. και το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»

“Blue Driving” από την ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. και το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»
“Blue Driving” από την ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. και το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»
Η ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. στο πλαίσιο προσχώρησής της στα Μέλη του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς» και με γνώμονα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα ασφαλούς...
οδήγησης προχωράει στην καμπάνια, “Blue Driving”, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου.
Με αφορμή αυτή την ενέργεια, η Socialab δημιούργησε για την ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. το κατάλληλο ψηφιακό περιβάλλον για τη φιλοξενία της δράσης σχετικά με την «μπλε οδήγηση», η οποία στηρίζεται στους άξονες: Σέβομαι – Συντηρώ - Προστατεύω.
Ουσιαστικά, πρόκειται για το website, http://www.bluedriving.gr/, το οποίο επικοινωνεί τις αξίες του “Blue Driving” και προσφέρει χρηστικό περιεχόμενο προς του επισκέπτες, όπως τρόπους συντήρησης του αυτοκινήτου, παραινέσεις για ασφαλέστερη οδήγηση κ.ά..
Η δημιουργία του website περιλαμβάνει τόσο το design του website, όσο και τη διαμόρφωση των κατάλληλων creative materials και της σωστής οργάνωσης του περιεχομένου για την καλύτερη περιήγηση του χρήστη. Ακόμη, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα σύντομο και διασκεδαστικό quiz για να μάθουν πόσο Blue Driver είναι.

Η Socialab είναι ένα full – service digital marketing agency με δραστηριότητα από το 2009. Αποστολή της να προωθεί επιχειρήσεις και brands μέσω του Διαδικτύου, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας τους σε όλα τα ψηφιακά μέσα.
Για περισσότερες πληροφορίες: Μάρα Χαβάκη, havaki@socialab.gr, 211 800 6400
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

2016 #AstonMartin #Vulcan
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015