Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το BMW Group Hellas επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για δεύτερη συνεχή χρονιά

Το BMW Group Hellas επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για δεύτερη συνεχή χρονιά
Το BMW Group Hellas επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για δεύτερη συνεχή χρονιά
Κηφισιά. Το BMW Group Hellas συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ στον Κλασικό Αθλητισμό και για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης διεξάγεται την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου και αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 43.000 δρομείς.


Ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, το BMW Group Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Το πρωτοποριακό BMW i 3 που είναι το πρώτο premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους θα συνοδεύει τους πρώτους δρομείς ενώ την πρώτη της επίσημη εμφάνιση θα κάνει η νέα BMW X1.

Με υψηλές επιδόσεις σε κάθε τύπο διαδρομής, η νέα BMW X 1 επαναπροσδιορίζει το DNA ενός Sports Activity Vehicle (SAV) συνδυάζοντας την υψηλή σχεδίαση και τον σπορ χαρακτήρα στις σύγχρονες, καθημερινές μετακινήσεις. Η δεύτερη γενιά της επιτυχημένης X1 με πάνω από 730.000 πωλήσεις παγκοσμίως, προσφέρει νέους αποδοτικούς κινητήρες τελευταίας γενιάς, περισσότερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, premium περιβάλλον και λειτουργικότητα βασισμένη σε προηγμένες τεχνολογίες. T ο στόλο θα συμπληρώνουν και άλλα σημαντικά μοντέλα BMW .

Με μια δυναμική ομάδα που αριθμεί 167 μέλη αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει ξανά στους αγώνες δρόμου των 5, 10 και 42 χλμ. με τη BMW Team. Η ομάδα προπονείται συστηματικά στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Πολύζου (Προπονήτρια, Πρωταθλήτρια και Πρέσβειρα Μαραθωνίου δρόμου) προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση – αξίες του Κλασικού Αθλητισμού που συνάδουν με αυτές του BMW Group.
#Ford #Mustang #Shelby GT500 #Convertible
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015