Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroen στη Θεσσαλονίκη και «CitroenMakeMyDay»


Citroen c4 cactus
Ο νέος επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen-AVC A.E. του ομίλου Αντωνέλη, βρίσκεται στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στον ανατολικό τομέα, δίπλα στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.


Οι εγκαταστάσεις των 3.800 τ.μ. φιλοξενούν ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα μοντέλων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήματα ομαδικών πωλήσεων, επαγγελματικών οχημάτων, ανταλλαγών και ασφαλειών.

Νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroen στη Θεσσαλονίκη
Νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroen στη Θεσσαλονίκη
Στα πλαίσια γνωριμίας με το ευρύ κοινό, η AVC A.E. θα διοργανώσει Test Drive στις εγκαταστάσεις της, στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου (ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν τα μοντέλα της Citroen, να ενημερωθούν για τις προσφορές, καθώς και για το νέο πρόγραμμα «CitroenMakeMyDay».

Καθόλη τη διάρκεια του τριήμερου Test Drive, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα κερδίσουν εντελώς δωρεάν φθινοπωρινό τεχνικό έλεγχο 20 σημείων για το αυτοκίνητό τους.