Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα "IBIZA Gold Credit" - 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση - Προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%

Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα "IBIZA Gold Credit"
Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα "IBIZA Gold Credit"
Η SEAT Τεχνοκάρ θέτει σε ισχύ ένα νέο, πρωτοποριακό, προωθητικό πρόγραμμα για το νέο ΙΒΙΖΑ GP2 σε συνεργασία με την SEAT Credit.


To νέο πρόγραμμα "IBIZA Gold Credit", συνδυάζει πολλαπλές δυνατότητες προνομιακής χρηματοδότησης για τον πελάτη, ενώ περιλαμβάνει στην μηνιαία δόση και για όλη την διάρκεια του δανείου, την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου μέσω μιας καταξιωμένης εταιρείας του χώρου, της Allianz.

Το νέο πρόγραμμα Ibiza Gold Credit θα ισχύει για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι 31/10/2015.

Ο πελάτης SEAT με το νέο πρόγραμμα ΙΒΙΖΑ Gold Credit, απλά επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κάνει δικό του το νέο SEAT Ibiza, μέσα από τις παρακάτω 3 επιλογές:

1η Επιλογή
• 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση
• 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου
• 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

2η Επιλογή
• Προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%
• Έκπτωση 400€
• 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου
• 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

3η Επιλογή
• Έκπτωση 800€
• 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου για ολόκληρη την διάρκεια του δανείου παρέχεται από την Allianz και περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο καλύψεων, όπως φαίνεται παρακάτω, ενώ ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και επιπλέον παροχές με επιπρόσθετη χρέωση.
IBIZA Gold Credit

Αξίζει να σημειώσουμε πως το πακέτο καλύψεων του προγράμματος Ibiza Gold Credit, περιλαμβάνει 2 ακόμα ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηριστικά:
1. Tην προστασία αποπληρωμής δανείου
2. Την Εγγύηση Αξίας, σύμφωνα με την οποία η όποια αποζημίωση δίδεται στην αξία για την οποία έχει ασφαλιστεί το αυτοκίνητο, χωρίς αυτή να μειώνεται βάση της εμπορικής του απαξίωσης

Ακολουθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα των χρηματοδοτικών επιλογών του νέου προγράμματος:
IBIZA Gold Credit

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.


2016 #AstonMartin #Vulcan
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015