Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εντυπωσιακή νίκη του Pedrosa στο MotoGP της Μαλαισίας

Εντυπωσιακή νίκη του Pedrosa στο MotoGP της Μαλαισίας
Εντυπωσιακή νίκη του Pedrosa στο MotoGP της Μαλαισίας
Ο αναβάτης της Honda Dani Pedrosa (Repsol Honda Team RC213V) κέρδισε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Honda στον 17o αγώνα του πρωταθλήματος MotoGP στη Μαλαισία, ξεκινώντας από την πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης. Με τη νίκη αυτή οι αναβάτες της Honda κέρδισαν τους τελευταίους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος στο Motegi, στο Phillip Island και τώρα στην Sepang.

Ο περσινός πρωταθλητής Marc Marquez (Repsol Honda Team RC213V) ήταν ο άτυχος της μονομαχίας με τον Valentino Rossi (Yamaha), στην προσπάθεια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του μετά από επαφή με τον αναβάτη της YAMAHA.

To ατύχημα των δύο αναβατών διερευνήθηκε από το Διευθυντή του αγώνα, ο οποίος επέβαλε τρεις βαθμούς ποινής στον Rossi για «σκόπιμη επαφή» με το Marquez, χωρίς αυτό να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.

Η νίκη του Pedrosa στο Malaysian Grand Prix, αποδεικνύει ότι ο νυν πρωταθλητής στα 125cc και δύο φορές πρωταθλητής στα 250cc ξεπέρασε με απόλυτη επιτυχία τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή του πρωταθλήματος μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε υποστεί στο χέρι του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τους τρεις πρώτους αγώνες του θεσμού. Στο Malaysian Grand Prix κέρδισε την pole position για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς να χάσει ούτε μία στιγμή την πρώτη θέση και να τερματίσει με διαφορά 3,6 δευτερόλεπτα εμπρός από τον Jorge Lorenzo (Yamaha).

Οι αναβάτες της Honda MotoGP δήλωσαν:


Dani Pedrosa, Repsol Honda Team: 1ος
“Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ο αγώνας ήταν εξαιρετικός . Οι ρυθμίσεις και οι γνώσεις που είχαμε αποκομίσει το Φεβρουάριο όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμαστικά στην συγκεκριμένη πίστα με βοήθησαν πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή μου νίκη με τη βοήθεια της ομάδας μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς καθώς κατάφερα να ξεπεράσω με επιτυχία τα προβλήματα που είχα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της σεζόν.”

Marc Marquez, Repsol Honda Team: εγκατάλειψη από πτώση
“είχα ένα πολύ καλό αγώνα μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος. Στο ξεκίνημα έκανα ένα μικρό λάθος το οποίο ξεπέρασε και επανάκτησα άμεσα την αυτοπεποίθηση μου. Όταν ο Valentino με προσπέρασε τον ακολούθησα για μισό γύρο και είδα ότι μπορούσα να πάω γρηγορότερα από αυτόν με αποτέλεσμα να προσπαθήσω να τον προσπεράσω. Η επαφή που είχαμε λίγο αργότερα είχε ως αποτέλεσμα την πτώση μου στον αγώνα και την εγκατάλειψη μου, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσω καθόλου βαθμούς στη Μαλαισία. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Valentino καθώς αυτό που είπε στο Διευθυντή του αγώνα με αυτό που έγινε δεν έχει καμία σχέση. Ελπίζω, για το καλό του αθλήματος αυτό να τελειώσει εδώ. ”


2015 #AstonMartin RapidE #Concept
Posted by Autocarnet on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015