Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η λάσπη στέγνωσε και το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2015 πέρασε στην ιστορία

Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2015
Η λάσπη στέγνωσε και το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2015 πέρασε στην ιστορία
To μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας ολοκληρώθηκε και η αυλαία του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 έπεσε. Ένας αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.


Στο φετινό αγώνα η μάχη με την... λάσπη ακύρωσε το 31% των ειδικών διαδρομών. Τελικά, νικητής και Πρωταθλητής Ευρώπης 2015 αναδείχτηκε ο Καγιετάν Καγιετάνοβιτς με Ford Fiesta R5 και ακολούθησε ο Κρέγκ Μπριν με Peugeot 208. Μεγάλο επίτευγμα η 3η θέση στο βάθρο της γενικής κατάταξης από τους Αθανασούλα - Ζακχαίο. Και τα τρία πληρώματα ανταμείφτηκαν τόσο από το αποτέλεσμα για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και από τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την εταιρεία ταχυπλόων SEAJETS.

«Κάναμε την πρώτη μεγάλη κίνηση να κρατήσουμε τον αγώνα στο ευρωπαϊκό ημερολόγιο. Στόχος είναι το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις να μονιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και σύντομα να επιστρέψει στο WRC, με δουλειά, σοβαρότητα και μεθοδευμένες κινήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιθύνων νους της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά και για το 2016 SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.


Το SEAJETS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2015 με μία ματιά

• Ο φετινός αγώνας προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC)
• Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις ανέδειξε τον Πρωταθλητή Ευρώπης 2015
• Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του «Ακρόπολις» (που προσμετρά είτε ως WRC είτε ως ERC) ανέβηκε στο βάθρο ελληνικό πλήρωμα (Αθανασούλας - Ζακχαίος)
• Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 69% εξαιτίας της λάσπης που είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ειδικών διαδρομών
• Δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ μοίρασε ο μεγάλος ονομαστικός χορηγός SEAJETS, με βασικό της κίνητρο την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και την προβολή της χώρας και των νησιών σε παγκόσμιο επίπεδο
• Το... φθινοπωρινό SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις παρακολούθησαν από κοντά χιλιάδες θεατές παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες


ΛΕΖΑΝΤΕΣ

"Seajets Acropolis Rally 2015_Peugeot 208 Start_Acropolis"
Η βροχή πέφτει ασταμάτητη αλλά το Peugeot 208 παίρνει εκκίνηση από τον Μάριο Ηλιόπουλο κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

"Athanasoulas_Ιliopoulos"
Ο τρίτος της γενικής κατάταξης Λάμπρος Αθανασούλας δέχεται τα συγχαρητήρια από τον Μάριο Ηλιόπουλο της SEAJETS

"Kajetanowicz_Ιliopoulos"
Ο νικητής και πρωταθλητής 2015 Καγιετάν Καγιετάνιβιτς παραλαμβάνει δωροεπιταγή από τον Μάριο Ηλιόπουλο

"Seajets Champion Jet 2"
Η εταιρεία SEAJETS διαθέτει τον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στόλο ταχυπλόων στον κόσμο και συνέβαλε σημαντικά στην διεξαγωγή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις


Λίγα λόγια για την Seajets
H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.
Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 150 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets καταβάλλει κάθε μέρα προσπάθεια για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία επιμηκύνει την περίοδο λειτουργίας των πλοίων της, συνδράμοντας στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, η εταιρεία προσβλέπει στην καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.


#Hemi #Cuda '71 model