Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η SEAJETS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και ταξιδεύει χιλιάδες συμμετέχοντες στο απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας

Η SEAJETS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Η SEAJETS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας θα απολαύσουν όσοι συμμετείχαν στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015, με την παροχή από τη Seajets χιλιάδων δωρεάν μεταφορών για τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη, σε οδηγούς, συνοδηγούς αλλά και σε πολλούς τυχερούς φίλους της εταιρείας οι οποίοι πήραν μέρος στις δράσεις που διοργάνωσε η εταιρεία με αφορμή το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.


Η Ελλάδα είναι μία μαγευτική χώρα, ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τα πανέμορφα νησιά της και την απέραντη ακτογραμμή της. Με στόχο την προώθηση της χώρας μας ως προορισμού διεθνώς, η Seajets προσέφερε χιλιάδες εισιτήρια, προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Ελλάδας, με ιδανική αφορμή το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις όπου οι πρωταθλητές του Αιγαίου συναντούν τους πρωταθλητές της ασφάλτου.

Η ελληνική φιλοξενία είναι γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και αυτό το έχουν διαπιστώσει όσοι έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας. Συνδυάζοντας το απέραντο γαλάζιο και την εξυπηρέτηση, η Ελλάδα θεωρείται ιδανικός τουριστικός προορισμός. Καθόλου τυχαία και η αύξηση αφίξεων κάθε χρόνο των επισκεπτών είτε για διακοπές είτε για δουλειά. Αυτή η προσφορά της Seajets είναι ενδεικτική της πίστης της εταιρείας στη χώρα, τις ομορφιές της αλλά και των απολαύσεων που επιφυλάσσει για τους ταξιδιώτες που αποφασίζουν να την εξερευνήσουν.

Φέτος επισκέπτονται την Ελλάδα πληρώματα από το εξωτερικό με αφορμή το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις. Μαζί τους, και πολλά ελληνικά πληρώματα πήραν μέρος στο θρυλικό αγώνα. Όλοι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία -εκτός από αγώνα- να ταξιδέψουν σε δεκάδες νησιά του Αιγαίου από το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό γιατί η SEAJETS -η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο- παρέχει σε όλα τα πληρώματα δωρεάν μετακινήσεις με τα υπερσύγχρονα πλοία της, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Ελλάδας μας. Παράλληλα, την ίδια ευκαιρία θα έχουν και οι πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Seajets, χάρη στις πολλαπλές δράσεις που διοργάνωσε η εταιρεία τις ημέρες του αγώνα.
SEAJETS

Λίγα λόγια για την Seajets
H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.
Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 150 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets καταβάλλει κάθε μέρα προσπάθεια για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία επιμηκύνει την περίοδο λειτουργίας των πλοίων της, συνδράμοντας στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, η εταιρεία προσβλέπει στην καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]