Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Πρωτοποριακό όχημα για δύτες μάχης της SubSea Craft [video]


Πρωτοποριακό όχημα για δύτες μάχης της SubSea Craft
Πρωτοποριακό όχημα για δύτες μάχης της SubSea Craft
Ένα πρωτοποριακό όχημα μεταφοράς δυτών μάχης με την ονομασία Diver Delivery Unit (DDU) παρουσίασε η βρετανική εταιρία SubSea Craft κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης αμυντικών συστημάτων DSEi 2015 που διεξήχθη στο Λονδίνο.


Το DDU, που έχει δυνατότητα κίνησης στην επιφάνεια της θάλασσας αλλά και σε κατάδυση και μεταφοράς οκτώ ατόμων, είναι σπονδυλωτής σχεδίασης και παρέχει επιχειρησιακές δυνατότητες επί και υπό της επιφάνειας της θάλασσας (έως και βάθος 35 μέτρων) τόσο για στρατιωτικές όσο και εμπορικές εφαρμογές.

Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του DDU είναι ότι μπορεί να αποθηκευθεί σε τυπικό (κατά ISO) εμπορευματοκιβώτιο για τη μεταφορά του και η ανάπτυξη του μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε πλοίο επιφανείας που διαθέτει γερανό, σύστημα ανάρτησης – καθέλκυσης λέμβων, εσωτερική δεξαμενή.

Επίσης, το DDU μπορεί να αναπτυχθεί από αεροσκάφη όπως το C-130 με τη χρήση συστημάτων εξαγωγής χαμηλού ύψους – ταχύτητας και ελικόπτερα όπως π.χ. το CH-47 Chinook ως εξωτερικό φορτίο. Όμως, σε όλες τις περιπτώσεις, το DDU διαθέτει επαρκή αυτονομία ώστε να επιστρέψει ιδία δυνάμει στη βάση εξόρμησης.Πηγή Tromaktiko

Ειδική παραγγελία...
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015