Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

2ο Trial Ρεθύμνου 2015: Δείτε τα αποτελέσματα

2ο Trial Ρεθύμνου 2015
2ο Trial Ρεθύμνου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Πευκάκια Προφήτη Ηλία Ρεθύμνου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, το "2ο Trial 4X4" που διοργάνωσε για φέτος ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος (Μ.Α.Ρ.Σ.).


Στο αγωνιστικό γεγονός που προσέλκυσε πολλούς θεατές και 11 εκκινούντες, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το θέαμα μοναδικό, αφού η θέα της περιοχής συνδυάζονταν ιδανικά με τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, στην Κατηγορία Κ1 νικητής αναδείχθηκε ο Μηνάς Τσουλακίδης (Suzuki Samurai), που τερμάτισε εμπρός από τους Κωνσταντίνο Πανταγιά (Toyota Land Cruiser), Δημήτρη Προβιά (Jeep Wrangler) και Κωνσταντίνο Βουλουμπασάκη (Suzuki Samurai). Στην Κατηγορία Κ2 επικράτησε ο Βαγγέλης Τσουρλάκης (Suzuki Jimny), με τους Γιώργο Λιουδιάκη (Suzuki Samurai) και τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιάννη Πεντάρη (Suzuki Samurai), να ακολουθούν. Τέλος, στην Κατηγορία Κ3 ο Δημήτρης Κοκκίνης (Jeep Wrangler) πήρε τη νίκη, ακολουθούμενος από τους Μανώλη Ψιστάκη (Ιδιοκατασκευή), Γιώργο Διαμαντή (Ιδιοκατασκευή) και Δημήτρη Στεφανίδη (Suzuki Samurai).