Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Με 38 συμμετοχές το 35ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου

Με 38 συμμετοχές το 35ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου
Με 38 συμμετοχές το 35ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 35ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου στην Ειδική Διαδρομή "Κλένια" και συγκέντρωσε 38 συμμετοχές.


Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Χώματος 2015 ως ο 4ος γύρος του θεσμού και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας". Το πεδίο αγωνιστικής αντιπαράθεσης για τα 38 πληρώματα θα είναι η γνωστή ειδική διαδρομή "Κλένια" που έχει μήκος 11,85 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι το χωριό Κλένια, όπου θα στεγαστούν η Service Area και η Γραμματεία, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 63,12 χιλιόμετρα.

Το 35ο Rally Sprint Κορίνθου στηρίζουν η εταιρία Λιπαντικών ENEOS, με σημαντική παρουσία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας, η "Ασημάκης Ανταλλακτικά" στην Κόρινθο και η Hatkar Service A.E. (Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz), ενώ όπως πάντα, στο πλευρό της οργάνωσης βρίσκεται ο Δήμος Κορινθίων.

Μια από τις πιο όμορφες ειδικές διαδρομές, το φυσικό περιβάλλον της Κορινθίας και το θέαμα που θα προσφέρουν τα πληρώματα του αγώνα, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όλες τις κλάσεις, αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για εκδρομή, το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015.