Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Αποτελέσματα

6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Αποτελέσματα
6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Αποτελέσματα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας σπριντ που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου στην ειδική διαδρομή "Φτέρη".


Το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.), ενώ αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και τον 3ο γύρο του Ασφάλτινου Επάθλου Πελοποννήσου. Επίκεντρο του αγώνα που συγκέντρωσε 20 συμμετέχοντες ήταν το φιλόξενο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό Αίγιο, όπου πραγματοποιήθηκαν τόσο η Πανηγυρική Εκκίνηση το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όσο και ο τερματισμός την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Οι αγωνιζόμενοι, πραγματοποίησαν δύο περάσματα από την αγαπημένη ειδική διαδρομή Φτέρη, μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές των ελληνικών αγώνων, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο του αγώνα που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ταχύτεροι ήταν οι Αντώνης Γιοβάς-Κώστας Γρηγοριάδης (Audi 80 GT), που σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στα Ιστορικά Αυτοκίνητα και στα δύο περάσματα από την ειδική διαδρομή, ενώ ενδεικτικό της εξαιρετικής τους επίδοσης είναι το γεγονός, ότι ο χρόνος τους ήταν ο δεύτερος καλύτερος που πραγματοποιήθηκε συνολικά στον αγώνα. Στη δεύτερη θέση των Ιστορικών βρέθηκαν οι Γιώργος Κασιδόπουλος-Τόλης Πάλλας (Toyota Starlet), οι οποίοι είχαν μάχη με τους Γιάννη Καλαϊτζιάν-Μαριάννα Καλογηράτου (Fiat Ritmo 130 TC).

Το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου προσμετρούσε παράλληλα και στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου. Σε αυτή την κατάταξη κορυφαίοι ήταν οι Αντώνης Δραγώνας-Νανά Νικολακοπούλου (Honda Civic Type-R), αφού ήταν ταχύτεροι όλων και στα δύο περάσματα, όντες παράλληλα το ταχύτερο πλήρωμα του αγώνα. Στην κατάταξη στο πλαίσιο του Επάθλου τους ακολούθησαν οι Παναγιώτης Σπηλιοτόπουλος-Μιχάλης Σπυρόπουλος (Peugeot 106 Rallye 1.3) ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος-Παναγιώτης Κονδύλης (Peugeot 205 Maxi).

Με το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου έπεσε η αυλαία του Ασφάλτινου Επάθλου Πελοποννήσου, ενώ το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Παλάδιο, στην Αττική.


Τα νέα τέλη κυκλοφορίας για παλιά και καινούργια αυτοκίνητα. Τιμωρούνται όσοι έχουν οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015