Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM | 17 Ιανουαρίου 2016 @ Auto Festival

ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM
ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM
Ανοίγοντας τη νέα χρονιά!


Δυο εβδομάδες μετά τη Πρωτοχρονιά, και αφού έχουμε συνέλθει από την γιορτινή ατμόσφαιρα και τις διακοπές, είναι καιρός να επανέλθουμε στα φυσιολογικά χωμάτινα επίπεδά μας!

Έτσι, στο Off Road Team, είπαμε να ανοίξουμε την αυλαία των Φιλικών endurο για το 2016.

Στις 17 Ιανουαρίου λοιπόν, με επίκεντρο το Autofestival θα απολαύσουμε μια εντουράδα για όλα τα γούστα στα πέριξ της περιοχής, με ευκολίες και δυσκολίες, με καβάτζες και εναλλακτικές, με θεαματικά περάσματα και προκλητικά μονοπάτια, όλα σε μια μικρή ακτίνα από το Autofestival για να μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει ως θεατής, αλλά και να τα επαναλάβει όσες φορές θέλει ως συμμετέχων.

Στην διαδρομή θα υπάρχει σήμανση enduro, ενώ για όσους επιθυμούν, μπορεί να δοθεί και ίχνος GPS.

Θα υπάρχει αναμνηστικό μπλουζάκι για όλους όσους προδηλώσουν ηλεκτρονικά, αναμνηστικό δίπλωμα αλλά και ειδικές βραβεύσεις για τις παλιές μοτοσυκλέτες που θα λάβουν μέρος στην βόλτα μας, αλλά και στους βετεράνους αναβάτες που θα συμμετέχουν!

Σας περιμένουμε λοιπόν, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και βετεράνους, πρωταθλητές και βολταδόρους, σε ένα πραγματικό enduro για όλα τα γούστα και τις οδηγικές απαιτήσεις!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η AJP motos, η My-Track, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
Πηγή: Offroadteam.gr